Την άκουσε όλη η Μύκονος - Το περιστατικό με την Μαριάντα Πιερίδη και την νταντά του γιου της

«Της ζήτησα να μαζέψει τα πράγματά της και να εξαφανιστεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφεία αρχείου NDPPHOTO
Φωτογραφεία αρχείου NDPPHOTO

Η Μαριάντα Πιερίδη επέστρεψε ξανά στο χώρο του θεάματος, μετά από 8 ολόκληρα χρόνια εκτός media. Η τραγουδίστρια έπειτα από απόφαση που πήρε, αφιερώθηκε στο μεγάλωμα του γιου της και στην οικογένεια της. Πλέον ωστόσο, την βλέπουμε στο J2US στο πλευρό του Άρη Σοϊλέδη και είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια επί σκηνής.

Η ίδια λοιπόν, με αφορμή την επανεμφάνιση της στην σκηνή, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Μίλησε τόσο για τον έγγαμο βίο, όσο και για την απόφαση της να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να σταματήσω τη δουλειά, γιατί αυτό συνέβη έπειτα από μια πολύ άσχημη εμπειρία που είχα με μια συνεργάτιδα που θα με βοηθούσε με το μικρό. Μόλις γέννησα, συνέχισα να δουλεύω. Έπειτα από το περιστατικό, το συζήτησα με τον Δημήτρη (σ.σ αναφέρεται στον σύζυγό της σεφ Δημήτρη Κατριβέση) και με προέτρεψε να κάνω ότι αισθάνομαι. Όταν έχεις την στήριξη του συζύγου, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα», ανέφερε αρχικά για τη απόφαση να σταματήσει να τραγουδά - δείτε τρυφερή φωτογραφία της με τον άντρα της.

Το περιστατικό της Μαριάντας Πιερίδη με την νταντά του παιδιού της

Στην συνέχεια η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε ένα ασύλληπτο περιστατικό που σημειώθηκε στο σπίτι της στην Μύκονο με την νταντά του παιδιού της. Συνέβη όταν ο μικρός ήταν ακόμη 40 ημερών. Συγκεκριμένα, όταν επέστρεψε από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, είδε τον μπέμπη να αυτοταϊζεται και την νταντά να χαζεύει στο κινητό της.

«Ένα βράδυ που έπεσε το ρεύμα στο μαγαζί, επέστρεψα γρηγορότερα σπίτι και είδα από το παράθυρο τη νταντά να έχει στηρίξει το μπιμπερό σε ένα αντικείμενο και να ασχολείται με το κινητό της. Ο Νικόλας τότε ήταν σχεδόν 40 ημερών. Της ζήτησα να μαζέψει τα πράγματά της και να εξαφανιστεί. Όταν αφήνεις ένα βρέφος να αυτοταΐζεται, είσαι... Πρέπει να με άκουσε όλη η Μύκονος, τώρα το περιγράφω ψύχραιμα. Ο Δημήτρης νόμιζε πως βλέπει ένα τέρας», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

«Ενώ είμαι πιο ευαίσθητη από ότι ήμουν, ταυτόχρονα είμαι και ένα τέρας που μπορεί να καταβροχθίσει όποιον τολμήσει να ενοχλήσει αυτό το πλασματάκι. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από την μητρότητα», είπε στη συνέχεια για το μεγάλωμα του γιου της.