Επιστρέφει το World Party; Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο instagram που προκάλεσε χαμό

Για να δούμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει το World Party; Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο instagram που προκάλεσε χαμό

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram διατηρεί ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά του. Φέτος, τον απολαύσαμε στο τιμόνι της παρουσίασης του Dragons' Den, το οποίο θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν (δείτε εδώ ποιοι επενδυτές φημολογείται πως θα αποχωρήσουν).

Ο παρουσιαστής λοιπόν πριν μερικές ώρες προχώρησε ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των ακολούθων της.

Το instastory του Σάκη Τανιμανίδη για την ενδεχόμενη επιστροφή του World Party

Μάλιστα, ανάμεσα στα μηνύματα που δέχτηκε, ένα αφορούσε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει το «World Party». Ο ίδιος απάντησε, ωστόσο, με ερώτηση: «Λες να το θέλει το κοινό», έγραψε κάνοντας έτσι ένα poll, στο οποίο το 94% απάντησε θετικά!

Για να δούμε...

Το instastory του Σάκη Τανιμανίδη για την ενδεχόμενη επιστροφή του World Party 

Τι είχε απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες πριν μερικές μέρες για το αν θα ήθελε να ξανά κάνει το συγκεκριμένο πρότζεκτ με τον Γιώργο Μαυρίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 5/4 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι βρέθηκαν στην Κύπρο για τα εγκαίνια του νέου τους μουσείου που άνοιξαν στη Λεμεσό, το «Paradox Museum».

Κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο, μίλησαν στις εκπομπές και μέσα σε όλα ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε τόσο για τον Γιώργο Μαυρίδη (δείτε εδώ την κοινή τους ανάρτηση στο instagram) όσο και για το ενδεχόμενο να τους δούμε ξανά μαζί τηλεοπτικά με το «World Party».

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης, δεν είναι κάτι που αποκλείει, όμως δεν το έχουν σκεφτεί.

«Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο, αλλά γενικότερα σε αυτού του είδους τις ερωτήσεις πάντα λέω “Ποτέ μη λες ποτέ”, γιατί όταν πεις ποτέ μετά πολλές φορές βγαίνεις λάθος... Αλλά η απάντηση είναι ότι δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.