Ευρυδίκη: «Να μετανιώνει ο Θεοφάνους;» - Το σχόλιο της για τον Μπουγά και την Θεοδωρίδου

«Δε δηλώνω δημιουργός αλλά έχω γράψει 5-10 τραγούδια»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη: «Να μετανιώνει ο Θεοφάνους;» - Το σχόλιο της για τον Μπουγά και την Θεοδωρίδου

Το πρωί της Πέμπτης (30/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε η Ευρυδίκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το περιστατικό που έχει προκύψει με την διαφήμιση του Jumbo, τον Τάσο Μπουγά και την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Ευρυδίκη αναφέρθηκε επίσης και στον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος μίλησε και αυτός για την κατάσταση αυτή (δείτε εδώ τι υποστήριξε).

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης για τους Μπουγά, Θεοδωρίδου και Θεοφάνους

«Είναι δυνατόν να έχει μετανιώσει ο Γιώργος (Θεοφάνους); Αλίμονο! Ας δούμε τα πράγματα όπως πρέπει, με χιούμορ. Τα σχόλια προκλήθηκαν γιατί δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε, είμαστε αργόσχολοι μάλλον. Τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς τους και θα πρέπει να το σεβόμαστε όλοι. Αλίμονο αν περιμένω από έναν δημιουργό που μου χαρίζει ένα τραγούδι να με ρωτήσει τι θα το κάνει αργότερα. Ό,τι θέλει μπορεί να το κάνει», είπε η τραγουδίστρια.

Τα σχόλια του Τάσου Μπουγά για την ενόχληση της Νατάσας Θεοδωρίδου με την διαφήμιση του Jumbo

Ο Τάσος Μπουγάς, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast at star, είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν έχω καμία δουλειά με την κυρία Θεοδωρίδου, τα τραγούδια είναι αυτών που τα γράφουν και όχι αυτών που τα τραγουδάνε, γιατί άκουσε το αυτί μου ότι κάποιοι ξίνισαν, δεν της άρεσε που το είπα εγώ. Δεν με ενδιαφέρει εμένα τι λέει. Επιτυχίες που έχω κάνει εγώ, μετά τα είπαν άλλοι αλλά εγώ δεν έπιασα κανέναν να το πω “δεν ρώτησες εμένα”.

Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, απλά έχει δώσει την άδειά του να το τραγουδήσω. Από εκεί και πέρα τα άλλα είναι μηδέν», είπε χαρακτηριστικά.