«Έχω δει την μητέρα μου, να μην μπορεί να αναπνεύσει, εμένα στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού...» - Κατάθεση ψυχής από την Ελεονώρα Μελέτη

Όλη η αλήθεια για τον εκφοβισμό που βίωσε πίσω και μπροστά από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω δει την μητέρα μου, να μην μπορεί να αναπνεύσει, εμένα στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού...» - Κατάθεση ψυχής από την Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Έλεος, το βράδυ της Τρίτης 28/3, και μίλησε αναλυτικά για όλα. Από την προσωπική της ζωή, μέχρι και για τα μυστικά της καριέρας της και για πράγματα που συνέβαιναν ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια που βγήκε στο "γυαλί", κάνοντας σοβαρές καταγγελίες (δείτε εδώ το ακραίο περιστατικό που αποκάλυψε).

Μάλιστα, μίλησε για τον εκφοβισμό που είχε δεχθεί, όταν όλοι προσπαθούσαν να την "ρίξουν", κράζοντάς την καθημερινά για τουλάχιστον τρία χρόνια, με αποτέλεσμα η ίδια να παθαίνει κρίσεις πανικού και να παρακαλάει τους ανώτερούς της να την αφήσουν να σταματήσει και να παραιτηθεί από τη δουλειά της (δείτε εδώ την παρενόχληση που δέχθηκε από πολιτικό).

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον εκφοβισμό που βίωσε πίσω από τις κάμερες

«Βρισίδια. Υπήρχε εκπομπή μεσημεριανή, η οποία είχε καθημερινή ενότητα 45 λεπτά, το μπιπ της Μελέτη και δίνανε. Δεν ξέρω γιατί συνέβαινε. Πούλαγε; Έκανε νούμερα τότε; Δεν ξέρω. Έχω δει την μητέρα μου, ας πούμε, σε σκηνές, να μην μπορεί να αναπνεύσει. Με έχουν πάει εμένα στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού και φωνάζαμε τους καναλάρχες και λέμε "Σταματήστε το, δεν θέλουμε άλλο, τέλος, πάρτε το και δώστε το κάπου αλλού. Δεν το θέλουμε αυτό που συμβαίνει"» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Έχω πάει, Θεός σχωρέστον, τεράστιος άνθρωπος, μεγάλη προσωπικότητα ο Μίνωας Κυριακού, στο γραφείο του και τον παρακαλάω γονυπετής να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ. Ο άνθρωπος κατανοούσε και μου λέει "Κορίτσι μου πρέπει να φανείς δυνατή. Αυτήν την στιγμή κάνεις μία επιτυχία, είναι λογικό και θα περάσει. Πολύ πατρικός, πατρική φιγούρα. Σε αυτό είχα στήριξη, αλλά το κέντρο ελέγχου το δικό μου δεν ήταν δυνατό ακόμα, ήταν πολύ ασταθές. Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να είχε ανθρώπους που τον συμβούλευαν σωστά, εγώ δεν είχα. Δεν θέλω να πάρω ρεβάνς, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Μιλάω με όλους αυτούς αυτή τη στιγμή, κάποιοι μου έχουν ζητήσει και δημόσια συγγνώμη. Είναι στο παρελθόν όλα αυτά, τώρα μιλάμε για 18 χρόνια πριν. Παραγράφονται όλα. Εδώ παραγράφονται εγκλήματα μετά από 15 χρόνια, δεν θα παραγραφεί αυτό από τη μνήμη;» συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Παρακάτω συνέχισε για το bullying που δεχόταν εκείνη την περίοδο: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει κάνει εισαγωγή σε αυτό το χώρο και να μην έχει περάσει αυτό το πράγμα. Κανένας.

Τότε δεν μίλαγα. Μπούκωνα, μπούκωνα, κάποια στιγμή πήγα για ψυχανάλυση. Αλλά ακριβώς επειδή έκανα ψυχανάλυση έμαθα ένα πράγμα πολύ σημαντικό για όλους σε όποιο χώρο και να δουλεύουν, είναι απαραίτητο εργαλείο για ευ ζην και ευεξία τα όρια, πρέπει να μπαίνουν και να γίνονται ξεκάθαρα.

Σήμερα θα έκανα άλλα πράγματα, θα έπαιρνα τηλέφωνα, θα έκανα νομικές κινήσεις, θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου με κάθε μέσο. Τότε, ήμουν χάλια, δεν έβγαινα από το σπίτι μου. Γινόταν καθημερινά για τρία χρόνια.

Γιατί ήμουν ένα κορίτσι, το οποίο ήταν 27 χρονών και βρέθηκε να αναλαμβάνει τον Πρωινό Καφέ, που τον είχε η βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη μέχρι τότε κι ουσιαστικά αυτό ενοχλούσε. Ποια είναι αυτή; Από πού και ως πού; Γιατί αυτή κι όχι άλλη;

Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Το νέο μέλος της φυλής, που πρέπει να υποστεί το καψόνι για να γίνει ένα με τη φυλή ή για να εγκαταλείψει, δεν ξέρω. Έπρεπε να πληρωθεί το τίμημα της τύχης αυτής. Γιατί μιλάμε για χρόνια πριν, δεν ήταν πολλά τα πρόσωπα. Να το παρομοιάσω με κάτι πιο φρέσκο; Δεν θέλω να δανειστώ το όνομα τώρα γιατί είναι και ένα πάρα πολύ γλυκό κορίτσι που διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της. Την Ιωάννα τη Μαλέσκου. Δηλαδή, εξήγησέ μου αυτό το κορίτσι τη λάσπη που έχει φάει χωρίς λόγο. Γιατί την έφαγε;».