J2US: «Μου κάνεις πλάκα;» - Άφωνη η Δέσποινα Βανδή με την αποκάλυψη του Biased Beast στον αέρα του ALPHA

Τι ήταν αυτό που τη σόκαρε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Μου κάνεις πλάκα;» - Άφωνη η Δέσποινα Βανδή με την αποκάλυψη του Biased Beast στον αέρα του ALPHA

Πολλές εκπλήξεις έκρυβε το σημερινό 25/2 επεισόδιο του J2US με τα ζευγάρια να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό μιας και στο 2ο live τα πράγματα αλλάζουν και έτσι στο τέλος θα ακολουθούσε η πρώτη αποχώρηση από το μουσικό show.

Ένα από τα πολλά υποσχόμενα ζευγάρια είναι η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast, με το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή να αποθεώνει επιτόπου την προσπάθεια, που έκαναν επί της σκηνής.

Και ενώ λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή έμεινε στο γεγονός, πως δεν ήξερε το ταλέντο του Βiased Beast, στη συνέχεια έμελλε να ενθουσιαστεί ξανά, όταν έμαθε ποια είναι η μαμά του, μιας και την ήξερε ανεξαρτήτους του γιου της (δείτε εδώ την αποθέωση της Μελίνας Νικολαϊδη για τη σημερινή εμφάνιση της Βανδή).

Η έκπληξη της Δέσποινας Βανδή στο J2US

«Μου κάνεις πλάκα; Την βλέπω πριν κάτω και λέω “πως και έτσι”, επειδή την ξέρω. Δεν μου είπε πως είναι το παιδί της εδώ! Να τον χαίρεσαι, είναι φανταστικός. Πολύ ταλαντούχο πλάσμα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η αφοπλιστική απάντηση του Κωνσταντινίδη στην κάμερα του ALPHA μετά το φιλί με τη Γιαγκούση

Ένα από τα πολύ λαμπερά και ενδιαφέροντα ζευγάρια στο J2US δεν είναι άλλο από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη Λίτσα Γιαγκούση με τους δύο να προσφέρουν κανονικό show στο πρώτο live του μουσικού διαγωνισμού.

Εκτός από την προσπάθεια του δημοσιογράφου να τραγουδήσει, δε γίνεται να ξεχάσουμε και το φιλί στο στόμα με την Λίτσα Γιαγκούση κάτι, που όσο να ναι σχολιάστηκε από όλους (δείτε εδώ τη στιγμή).

Έτσι λοιπόν στο 2ο live του Σαββάτου 25/2 λίγο πριν βγει ξανά στην σκηνή το ζευγάρι σχολίασε το φιλί τους με τους δύο να κάνουν ανοιχτά χιούμορ, δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστοι είναι.

«Εκείνη τη στιγμή ήταν το καλύτερο, που μπορούσες να κάνεις, γιατί ήμουν αγχωμένος, αλλά αν είναι να το κάνουμε, να το κάνουμε σε μια φάση πιο χαλαρή», είπε με χιούμορ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.