Μαμά και κόρη είναι full in love - Το καυτό φιλί της Παολίνας με τον σύντροφό της στα χιόνια

Έχει μεγαλώσει πολύ η αδυναμία της Παόλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πάολα βιώνει την απόλυτη επιτυχία στα επαγγελματικά της, αφού το μαγαζί που κάνει εμφανίσεις είναι πάντα γεμάτο με τον κόσμο να την αποθεώνει, ενώ παράλληλα και στα προσωπικά της είναι πολύ ισορροπημένη.

Είναι γνωστό, άλλωστε πως η τραγουδίστρια με το νέο της σύντροφό, Λάζαρο Βαφειάδη περνάνε πολύ όμορφες στιγμές, ενώ παράλληλα βλέπει τη μοναχοκόρη της, την Παολίνα να μεγαλώνει όμορφα (δείτε εδώ μαμά και κόρη να τα σπάνε πάνω στην πίστα).

Η νέα φωτογραφία της κόρης της Πάολα με το σύντροφό της

Η νεαρή κόρη της Πάολα σπουδάζει και παράλληλα μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram φαίνεται να γεμίζει το χρόνο της με ωραίες εμπειρίες, έχοντας στο πλάι της το σύντροφό της, με τον οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται στα χιόνια, με το φιλί τους στο σημείο να βάζει φωτιά στα social.

Παολίνα Ζαγλοπίτη

Η ηλικία της Πάολα και τα χρόνια διαφοράς με την κόρη της Παολίνα

Η Πάολα είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια αγαπημένη και άκρως λαϊκή τραγουδίστρια, την οποία συχνά βλέπουμε να κάνει εμφανίσεις, που γίνονται sold out σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να είναι ταπεινή και μην ''παίρνουν'' τα μυαλά της αέρα.

Το γεγονός ίσως ότι είναι μητέρα και μάλιστα το ότι απέκτησε την κόρη της σε πολύ μικρή ηλικία να την έχει ωριμάσει και να είναι και ο λόγος, που δίνει σημασία στα απλά πράγματα της ζωής. Αξίζει να σημειωθεί πως γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1985 και πριν καλά καλά πατήσει τα 18, στα 17 της έμεινε έγκυος.

Έκανε αυτό το μεγάλο βήμα και σήμερα η Παολίνα είναι 19 χρονών, έχει πολύ καλή σχέση με τη μαμά της και οι πολύ πρόσφατες φωτογραφίες της σε πισίνα αποδεικνύουν το πόσο πολύ μοιάζουν οι δύο τους.

Πάολα - Παολίνα