«Kαταγράφηκε η στιγμή της πράξης της τότε συντρόφου μου με...» - Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την απιστία που βίωσε

«Το άκουσα 500 φορές! Της πήρα τηλέφωνο και της είπα..»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Kαταγράφηκε η στιγμή της πράξης της τότε συντρόφου μου με...» - Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την απιστία που βίωσε

Συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου για την εκπομπή Happy Day στον ALPHA, παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Κάθισαν στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, The tonight show και μίλησαν για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του βήματα, στην σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου, το γιο που έχει αποκτήσει από την πρώην σύντροφό του, αλλά και τη δύσκολη μάχη που έχει δώσει για την απώλεια βάρους - δείτε το πρόβλημα υγείας που του έχει προκαλέσει.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, μίλησε και για μια απιστία που βίωσε στο παρελθόν, η οποία τον σόκαρε. Συγκεκριμένα, την ώρα που η τότε σύντροφό του τον απαντούσε, την είχε καλέσει στο κινητό και η κλήση είχε καταγράψει τα πάντα.

Η απιστία που βίωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Απατούσα συνεχώς στη ζωή μου, τώρα πλέον όχι. Αν απατούσα τώρα θα έφευγα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας για την φορά που τον απάτησαν και το έμαθε με τον πιο απίστευτο τρόπο: «Πήρα κατά λάθος κλήση στο κινητό και καταγράφηκε η στιγμή της πράξης με άλλον πρώην συντρόφου μου. Το άκουσα 500 φορές. Καταγράφηκε η όλη στιχομυθία της κυρίας. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα “με μένα δεν τα κάνεις αυτά”. Όλοι μπορεί να πέσουν στο σφάλμα της απιστίας. Να πουν την αλήθεια».

Η προσωπική του ζωή και ο αρραβώνας που είχε κάνει

«Αρραβωνιάστηκα στα 27. Το έκανα για να ευχαριστηθούν οι γονείς μας» αποκάλυψε σχετικά με την μια φορά που έφτασε πριν το γάμο.

«Δεν έφτασα κοντά σε γάμο μόνο σε σύμφωνο συμβίωσης με τη μαμά του παιδιού μου» αποκάλυψε. «Αναλαμβάνω την ευθύνη του διαζυγίου μου. Έχουμε πολύ καλή σχέση και μεγαλώνουμε ένα παιδί μαζί. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Ο γιος μου δεν με ρώτησε ποτέ γιατί χωρίσαμε με τη μαμά του» είπε.