Με νυφικό στον αέρα του ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου: «Χωράει και το στήθος μου» - Άφωνοι στο πάνελ με την έκπληξη που "έσκασε"

Η καλεσμένη της της έκανε το πιο σημαδιακό δώρο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με νυφικό στον αέρα του ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου: «Χωράει και το στήθος μου» - Άφωνοι στο πάνελ με την έκπληξη που

Η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει τρελά ερωτευμένη και παρόλο που ο έρωτάς της δεν βρίσκει ανταπόκριση, η ίδια δεν παύει να ελπίζει πως ο άντρας που έχει βάλει στο μυαλό και την καρδιά της θα αναθεωρήσει και θα την δει με άλλα μάτια (δείτε εδώ ποιος είναι).

Την Τρίτη 14/2, μάλιστα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα, εξηγώντας ποια είναι τα συναισθήματά της και ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε εκείνη και τον καλό της.

«Εγώ θα ήθελα πολύ να γιορτάζω. Μπορεί να είμαι ερωτευμένη αλλά σύντροφο δεν έχω. Εντάξει, αιωρείται γενικότερα αυτό… », είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Με νυφικό στον ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου

Σημαδιακή ίσως να είναι, λοιπόν, η εμφάνιση που έκανε η καλεσμένη της στο κανάλι του ALPHA, την Τετάρτη 15/2, καθώς της έφερε ως δώρο ένα νυφικό. Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία, η οποία βρέθηκε εκεί για να παρουσιάσει το νέο της τραγούδι και επειδή ήταν ντυμένη στα λευκά, σκέφτηκε πως κάτι τέτοιο θα άρεσε πολύ και στην παρουσιάστρια.

Εκείνη κατενθουσιάστηκε και εξήγησε πως αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής θα το δοκίμαζε για να δει εάν της ταιριάζει και της κάνει.

«Τι ωραίο νυφικό είναι αυτό; Είναι στο στιλ μου και χωράει και το στήθος. Υπέροχο είναι», ήταν η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Μου είχε πει κάτι η γιαγιά μου, δεν θα το πω δημόσια και παρόλο που από τότε έχω βάλει νυφικά για φωτογραφίσεις, δεν ξαναέβαλα, από τότε. Είναι κάτι δικό μας, οικογενειακό».

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ερωτευμένος με την κολλητή της