Ορίστηκε η ημερομηνία για... - Η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας για την μικρή τους κόρη, Θεοδώρα

«Περισσότερες λεπτοµέρειες σε λίγο καιρό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Μαζί με ολόκληρη την οικογένεια βρέθηκε και η μικρή κόρη της οικογένειας, Θεοδώρα στην Αθήνα για την κηδεία του πατέρα της, βασιλιά Κωνσταντίνου. Τόσο η Θεοδώρα, όσο και τα αδέρφια της εμφανίστηκαν στην κηδεία του πατέρα τους, που έφυγε σε ηλικία 83 ετών μετά από μια δύσκολο περίοδο με την υγεία του, όσο και στις υπόλοιπες εμφανίσεις τους, ντυμένοι στα μαύρα και αρκετά σιωπηλοί αποφεύγοντας να κάνουν την παραμικρή δήλωση σε κάμερες και δημοσιογράφους.

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο λίγες εβδομάδες μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (δείτε εδώ πως είναι η Άννα Μαρία) και η οικογένεια έχει έναν λόγο για να είναι χαρούμενοι με τα ευχάριστα νέα σχετικά με την μικρή κόρη, Θεοδώρα.

Διαβάστε επίσης: Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε ποια περιοχή θα μείνουν στην Ελλάδα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ - Η απόφαση τους μετά την κηδεία

Πιο συγκεκριμένα, ο γάμος της πριγκίπισσας, που αναβλήθηκε για τρίτη φορά, θα γίνει και είναι κάτι που θα "γλυκάνει" την πικρία των μελών της οικογένειας της, μετά την απώλεια του πατέρα τους.

Η ανακοίνωση για τον γάμο της Θεοδώρας

Με σπουδές και Μπάτσελορ στις Θεατρικές Τέχνες, η 40χρονη σήμερα Θεοδώρα ζει μόνιμα στο Λονδίνο δίπλα στον δικηγόρο σύντροφό της Μάθιου Κουμάρ.

Ο έρωτάς της με τον γοητευτικό δικηγόρο γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, όπου και συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Η Θεοδώρα που είναι ηθοποιός, έχοντας αποφοιτήσει από το Brown University, συμμετείχε εκείνη την περίοδο στην επιτυχημένη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία». Ο Μάθιου Κουμάρ, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν για εκείνη ένας εφήμερος έρωτας, αλλά ένας σύντροφος, με τον οποίο ήθελε να περάσει τη ζωή της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ το 2018 αρραβωνιάστηκε, ανακοινώνοντας την ευχάριστη είδηση με ανάρτηση στα social media Η ίδια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram µια φωτογραφία τους γράφοντας: «Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό. Ανυποµονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ».

Η βασιλική οικογένεια στη συνέχεια είχε εκδώσει ανακοίνωση για το ευχάριστο γεγονός: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Το ζευγάρι σχεδίαζε αρχικά να παντρευτεί το καλοκαίρι του 2019 στις Σπέτσες, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς δεν βρέθηκε κατάλληλη ημερομηνία για την τελετή. Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ όρισαν νέα ημερομηνία για τον Μάιο του 2020, ωστόσο, ήρθε η πανδημία του κορονοϊού και χάλασε τα σχέδιά τους.

Όπως αποκάλυπτε δημοσίευμα της εφημερίδας Secret λίγο καιρό πριν τον θάνατο του τέως βασιλιά, το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο του, ο οποίος αυτή τη φορά είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2023 στο Πόρτο Χέλι. Η απώλεια του βασιλιά Κωνσταντίνου «πάγωσε» για τρίτη φορά τα σχέδια γάμου του ζευγαριού.