«Δεν έχω χειρότερο...» - Φεύγει από το σπίτι που έμενε με τον πρώην σύντροφό της η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Συναισθηματικά φορτισμένο το μοντέλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την ώρα που μία σχέση ανθίζει, μία άλλη τελειώνει. Τη μέρα που οι κολλητοί της φίλοι, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετακομίζει από το σπίτι που έμενε με τον πρώην σύντροφό της.

Ο χωρισμός της Δήμητρας Αλεξανδράκη ήρθε κάπως ξαφνικά (δείτε εδώ πώς πέταξε το μονόπετρο) και πλέον το μοντέλο καλείται να αρχίσει μία νέα ζωή, αυτή τη φορά μόνη της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη όλο αυτόν τον καιρό έμενα μαζί με τον πρώην της, ωστόσο πλέον έχει βρει τα πατήματά της και έχει βρει καινούργιο σπίτι (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία), ενώ προσωρινά τη φιλοξένησε η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ τα στιγμιότυπα).

«Όλα είναι μια χαρά με τη Δήμητρα. Είναι μια δημιουργική περίοδος για εκείνη, ασχολείται με τα επαγγελματικά της. Με τον πρώην σύντροφό της έχουν τέλεια σχέση. Ούτε τσακωμοί υπήρξαν, ούτε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι ζωές τους, δε συνέβη κάτι άλλο. Αγαπιούνται πολύ, αλλά δε γίνεται να προχωρήσουν μαζί» ανέφερε το περιβάλλον της μετά το ξαφνικό τέλος της σχέσης της.

Η μετακόμιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η ίδια πλέον δεν έχει πρόβλημα να μιλάει για τον χωρισμό της (δείτε εδώ τη χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε για το θέμα πριν από λίγο καιρό) και έτσι πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο μέσα από το άδειο πλέον σπίτι της, με όλα της τα πράγματα μαζεμένα και έτοιμα να πάνε σε άλλο σπίτι.

«Νομίζω ότι το χειρότερο κομμάτι είναι αυτό που τα βλέπεις όλα διαλυμένα, όλα αυτά που έχεις φτιάξει. Να σας δείξω τώρα τι επικρατεί. Δεν έχω χειρότερο από αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, θετικά για το τι πάμε να χτίσουμε. Θα περάσει και η σημερινή ημέρα και έρχονται ακόμα καλύτερες», ανέφερε η ίδια δείχνοντας πως ξεκάθαρα η σημερινή μέρα την έχει επηρεάσει.