Με μπεζ σκούφο και κορμάκι - Η Σταματοπούλου στόλισε για πρώτη φορά χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο της

Είναι ξετρελαμένη μαζί του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
larou1 - instagram
larou1 - instagram

Η Ρούλα Σταματοπούλου βιώνει πολύ όμορφες και πρωτόγνωρες στιγμές, καθώς ο ερχομός του γιου της στη ζωή την έχει ολοκληρώσει, αφού κατά τα άλλα δεν έλειπε κάτι από τη ζωή της, όπως έχει δηλώσει.

Η γνωστή make up asrtist πέρασε δύσκολα μέχρι να μείνει έγκυος στον γιο της, καθώς πέρασε και από μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη στο παρελθόν (δείτε εδώ την σπαρακτική αντίδρασή της).

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν μιας και η Ρούλα ζει κάθε μέρα την ευτυχία, και σίγουρα η γιορτινή περίοδος, που έρχεται θα είναι κα αυτή πρωτόγνωρη κάνοντας για πρώτη φορά Χριστούγεννα με τον μικρό.

Την Κυριακή 27/11 μέσα από τον λογαριασμό στο instagram της Σταματοπούλου είδαμε το δέντρο, που στόλισε με το μωράκι, καθώς φωτογραφήθηκαν μαζί κρατώντας τον στην αγκαλιά της.

Η Ρούλα Σταματοπούλου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον γιο της

«Το στολίδι μου. Ξεκάθαρα έχω το ωραιότερο δέντρο του κόσμου. Και του χρόνου», έγραψε η Ρούλα Σταματοπούλου στην ανάρτησή της.

Σταματοπούλου - μωρό - Χριστούγεννα
larou1 - instagram

Η εξομολόγηση της Σταματοπούλου για την εξωσωματική γονιμοποίηση

«Πριν πάω στην Παναγία της Τήνου, είχα πάει στη Σύμη, τον Άγιο Μιχαήλ, του ζήτησα να μου φέρει έναν άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Του ζήτησα, δεν του έταξα. Περνούν τα χρόνια, γνωρίζω τον σύντροφό μου, τον Κωνσταντίνο και πάω στην Παναγία της Τήνου κι έκανα το τάμα μου, λέγοντας πως θα έρθω εδώ για να βαφτίσω το παιδί μου.

Ήρθε η ώρα και έπρεπε να δώσουμε ένα όνομα στο παιδί, χάιδευα το παιδί μου και το αποκαλούσα αγγελάκι μου. Κόλλησε το χέρι μου και ένιωσα τη σύνδεση με το παιδί. Το λέω και ανατριχιάζω. Είχα τον φόβο γιατί είχα μία αποβολή στους δύο μήνες. Η μάνα μου το έμαθε στους 3,5 μήνες. Το μωρό μοιάζει στον Κωνσταντίνο αλλά όσο μεγαλώνει μοιάζει σε εμένα», είχε δηλώσει η Σταματοπούλου στο «Πρωινό μας».