Δεν τον βλέπουμε συχνά - Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού και επί 14 χρόνια σύντροφος της Αμαρυλλίς

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Αμαρυλλίς έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη ζωή της με τον ερχομό του γιου της στον κόσμο, ως καρπό του έρωτά της με τον επί 14 χρόνια σύντροφό της με τον Κώστα Ματσίκα.

Είναι γνωστό, πως η καλλιτέχνης δεν προβάλλει σχεδόν ποτέ την προσωπική της ζωή, αφού και την είδηση της εγκυμοσύνης της, την έκρυψε πολύ καλά (δείτε εδώ πως το ανακοίνωσε). Αν μιλήσουμε για τον άνθρωπο της ζωής της δε, με αυτόν και αν δε δημοσιεύσει φωτογραφίες.

Η Αμαρυλλίς για ψώνια με τον σύντροφό της Κώστα Ματσίκα

Μέσα από αποκλειστικές ωστόσο φωτογραφίες του Youweekly.gr βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι την Τετάρτη 16/11 για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας να περπατάνε χέρι - χέρι.

Αμαρυλλίς - Ματσικάς

Η δύσκολη εμπειρία της Αμαρυλλίς με την περιπέτεια της με τον Κορωνοϊό

Η Αμαρυλλίς για πρώτη φορά έκανε γνωστό πως πέρασε κορωνοϊό ,στην ραδιοφωνική εκπομπή Number1 Radioshow του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Έλενας Κώνστα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε είχε περάσει τον ιό τον περασμένο Ιούλιο, χωρίς να το μάθει κανείς. Μάλιστα ταλαιπωρείται ακόμα, καθώς δεν έχει επανέλθει στο 100%.

«Τελευταία φορά που τραγούδησα ήταν 8 Μαρτίου, την ημέρα της Γυναίκας. Ήταν η τελευταία ημέρα που μας επέτρεπαν να τραγουδήσουμε. Είναι απίστευτο. Μου λείπει πάρα πολύ. με λυπεί πολύ όλη αυτή η κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Πρέπει να είμαστε ασφαλείς και να ακούμε αυτά που μας λένε οι ειδικοί. Είναι λίγο περίεργα και με τα μέτρα, μπορεί και να σου κάψουν τον εγκέφαλο. Είναι βέβαια πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει…Δεν είμαι εγώ εδώ για να κρίνω κανέναν. Με στενοχωρεί πολύ.

Ο δικός μας ο κλάδος έχει τεράστιο πρόβλημα… Δεν φοβόμαστε, αλλά θέλει προσοχή. Δεν έχω πανικοβληθεί. Εγώ πέρασα τον κορωνοϊό τον Ιούλιο. Σχετικά ανώδυνα, είχα συμπτώματα αρκετά, δεν με χτύπησε στο αναπνευστικό μου ευτυχώς. Είχα υψηλό πυρετό, ανοσμία και αγευσία, η οποία δεν έχει επανέλθει ακόμα στο 100%. Θέλει προσοχή. Εγώ ακόμα δεν έχω μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής από τον Ιούλιο. Από όταν αρρώστησα και μετά, ακόμα είμαι λίγο πιο νωχελική», είπε για την υγεία της αλλά και την κατάσταση που επικρατεί με τα μέτρα. Στην εκπομπή να σημειώσουμε πως είχε μιλήσει και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός.