Εντελώς άβαφη με λυτά μαλλιά και γυαλιά στο κεφάλι - Η Δούκισσα Νομικού όπως δεν την έχουμε συνηθίσει

Το πιο απλό της look

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής σόουμπιζ και το έχει αποδείξει, αφού ακόμη και άβαφη δείχνει πανέμορφη (δείτε εδώ το πραγματικό της πρόσωπο). Την Πέμπτη 3/11, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε στους δρόμους της Αθήνας, στο Κολωνάκι συγκεκριμένα, και η εικόνα της ήταν συγκλονιστική.

Αν και ήταν πιο απλή από ποτέ, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της. Είχε επιλέξει να φορέσει ένα ανοιχτό μπλε τζιν καμπάνα, μαύρα μποτάκια με τακούνι και μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, την οποία συνδύασε με το μαύρο δερμάτινο μπουφάν, το οποίο είχε ρίξει στους ώμους της.

Στο πλάι φαινόταν το μικροσκοπικό της τσαντάκι, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο και το γεγονός πως για άλλη μία φορά ήταν εντελώς άβαφη, ενώ τα μαλλιά της ήταν λυτά και τα κρατούσε μακριά από το πρόσωπό της φορώντας τα γυαλιά ηλίου της.

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο Κολωνάκι

Δούκισσα Νομικού εμφάνιση

Δούκισσα Νομικού

Δυσάρεστες εξελίξεις με την συνεργασία με τον ΑΝΤ1 - Ποια εκπομπή απέρριψε να κάνει

Στο κενό πέφτουν για την ώρα οι συζητήσεις για πιθανή αξιοποίηση της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1 με νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό και την αποχώρησή της από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, το κανάλι και η παρουσιάστρια ξεκίνησαν νέο κύκλο συζητήσεων για να βρεθεί μια άλλη φόρμουλα αξιοποίησης της, δεδομένου ότι έχει ενεργό συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, στο τραπέζι έπεσε η ιδέα η Δούκισσα να αναλάβει μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή με γυναικείο περιεχόμενο, στα πρότυπα του Dot, για την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, κάτι το οποίο έχει ξανακάνει στον ΑΝΤ1 πριν από λίγα χρόνια.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια φαίνεται πως έκλεισε το θέμα πριν καλά καλά ανοίξει, δηλώνοντας πως η παρουσίαση μιας τέτοιας εκπομπής δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει. Μετά την άρνηση της Δούκισσας, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να επανέλθει μέσα στους επόμενους μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση του κατάλληλου πρότζεκτ, με προοπτική πλέον από τον Μάρτιο και μετά.

Τι συμβαίνει με την συνεργασία της Δούκισσας Νομικού και τον ΑΝΤ1