Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν μπορώ να...» - Η εξομολόγηση για την πρώην σύζυγό του, Έλενα

Ποιες είναι οι σχέσεις τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν μπορώ να...» - Η εξομολόγηση για την πρώην σύζυγό του, Έλενα

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, διότι είναι πολλά χρόνια μαζί, αλλά παραμένουν πάντα διακριτικοί μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός δεν έχει χωρίσει με την πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα.

Αυτό το ζήτημα έθιξε, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 17/10 στο Πρωινό όπου βρέθηκε καλεσμένος. Όσον αφορά την κόρη του, φαίνεται πως υπήρξε ποτέ εμπόδιο σε αυτή την απόφαση των γονιών του (δείτε εδώ την αλήθεια για σχέση της με την σύντροφο του πατέρα της).

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη για την πρώην σύζυγό του

«Δεν ξέρω αν μπορώ να στα εξηγήσω κι εγώ όλα. Είμαστε οι ίδιοι, επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ.

Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπάω. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ να του φερθώ με ένα τρόπο άσχημο», είπε αρχικά.

Για την σχέση του με την ηθοποιό δήλωσε: «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα».

Αυτή είναι η γυναίκα που παντρεύτηκε

Μπορεί ο Θοδωρής Αθερίδης εδώ και πολλά χρόνια να βρίσκεται στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη, ωστόσο, πριν την γνωρίσει και την ερωτευτεί υπήρξε παντρεμένος, όπως ήδη αναφέρθηκε. Μάλιστα, με την πρώην σύζυγό του απέκτησε και την κόρη του Φωτεινή η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της το απόγευμα της Τρίτης 6/9.

Στο γάμο λοιπόν, είδαμε τον ηθοποιό να φτάνει με την πρώην γυναίκα του με την οποία έχουν άριστες σχέσεις. Έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή εδώ και πολλά χρόνια.

«Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Γι’ αυτό που χάλασε, την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί, εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου. Δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη», είχε πει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης για την Ελένη Γκασούκα σε συνέντευξη του στο παρελθόν.

Ο λόγος για την Ελένη Γκασούκα. η οποία έχει τέλειες σχέσεις και με την κόρη της και τις έχουμε δει πολλές φορές σε δημόσιες εξόδους.

Θοδωρής Αθερίδης πρώην σύζυγος