Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του Φιλιππίδη με την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα

Σήμερα 13/9 στα δικαστήρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του Φιλιππίδη με την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 13/8 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Μετά την συγκλονιστική κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, της οποίας τα λόγια σχολιάστηκαν έντονα, αφού αποκάλυψε μέχρι και πως έφερε στον κόσμο ένα νεκρό μωράκι, σειρά έχει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Συγκεκριμένα, σήμερα αναμένεται η ολοκλήρωση της κατάθεσης της Ελπίδας Νίνου και στη συνέχεια εξέταση από δικαστές και ενόρκους, του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Η κατάθεση του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς υπήρξε, όπως έχει δηλώσει κι ίδιος, συνεργάτης για πολλά χρόνια και φίλος με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τη σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου.

Υποψίες γύρω από τις καταθέσεις της Νίνου στη δίκη Φιλιππίδη

Το Σάββατο 10/9, μια ημέρα δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της κατάθεση της Νίνου, μέσα από την εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'' έγιναν γνωστές κάποιες δηλώσεις του δικηγόρου των καταγγελλουσών σχετικά με ένα δώρο, που είχε κάνει ο Μπουρδούμης στον φερόμενο θύτη, ενώ αυτή την περίοδο έχει ταχθεί με τη πλευρά των φερόμενων θυμάτων.

«Μου κάνει εντύπωση ότι επιλέγεται μία εικόνα μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου που δεν ισχύει μέσα στο δικαστήριο. Η πραγματικότητα που ζω εγώ δεν είναι αυτή. Η μη απαντήσεις της Ελπίδα Νίνου στις ερωτήσεις που τις έγιναν είναι και αυτές ένα είδος απαντήσεις.

Δεν ζητήσαμε ποτέ να καταθέσει η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη, αντίθετα την έχει προτείνει ως μάρτυρα, η πλευρά του ηθοποιού».