Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.
Αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή το ξεκίνημα των σχοελίων θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση για τον γιο της, στον οποίο έχει αδυναμία.
Συγκεκριμένα, το πρώτο κουδούνι “χτύπησε” για τα καλά σήμερα για όλους τους μαθητές καθώς η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε. Έτσι, η ίδια δεν έκρυψε την συγκίνησή της αφού ο μικρός Αρίωνας πηγαίνει πλέον Α΄Δημοτικού.
Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου

Η φωτογραφία με τα παιδιά της και η τρυφερή εξομολόγηση
Μετά το τέλος της εκπομπής Τι Λες Τώρα, η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να απολαύσει τον ελεύθερό της χρόνο μαζί με τα παιδάκια της.
Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ ένα στιγμιότυπό της πάνω σε ένα φουσκωτό). Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες με τα παιδάκια της.
«Όταν τα δικά τους καλοκαίρια συναντούν τα δικά μου καλοκαίρια, λαμβάνοντας ανεκτίμητη χαρά, φροντίδα, προστασία και αγάπη. («Θεία Ελένη κάτσε δίπλα μας», της είπαν, κι εκείνη όπως τόσα χρόνια τώρα -από τότε που ήμουν εγώ παιδί -έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να τους κάνει να καταλάβουν άλλη μια φορά την σπουδαιότητα αυτής της μεγάλης και υπέροχης οικογένειας», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.




">
">
">
">
">
">
">