«Έρχεται σύντομα...»: Με λευκά εσώρουχα και πέρλες - Η Άννα Μπεζάν με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Άννα Μπεζάν
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Άννα Μπεζάν

Οι λιγούρες είναι όλο και πιο συχνές για την Άννα Μπεζάν, καθώς η κοιλίτσα της και το μωρό της έχουν μεγαλώσει πολύ και πλησιάζει η μέρα που η ίδια και ο σύντροφός της, Δημήτρης Παππάς, θα γνωρίσουν επιτέλους το μικρό αυτό πλασματάκι, εφόσον διανύει τον 9ο μήνα.

Το γεγονός αυτό θέλησε να υπενθυμίσει η πρώτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 8/9, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες της, από μία επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε για να θυμάται για πάντα τις στιγμές που το παιδί της ήταν μέσα της και το σώμα της άλλαξε για πάντα. Πόζαρε ντυμένη στα λευκά με υπέροχες δημιουργίες και σε συνδυασμό με τα σκηνικά, το αποτέλεσμα ήταν φαντασμαγορικό.

Η φωτογραφίες της Άννας Μπεζάν με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

«Το μικρό μας θαυματάκι έρχεται σύντομα και σας ευχαριστώ όλους πολύ για αυτή την όμορφη φωτογράφηση», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της

Άννα Μπεζάν
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Άννα Μπεζάν

Άννα Μπεζάν έγκυος
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Άννα Μπεζάν

Άννα Μπεζάν εγκυμοσύνη
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Άννα Μπεζάν

Τότε θα γεννήσει

Την Άννα Μπεζάν και την πεθερά της Χριστίνα Παππά συνάντησε η κάμερα του Πρωινού στο αεροδρόμιο και τους απέσπασε δηλώσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της πρώτης. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός ο γιατρός της έχει δώσει ημερομηνία για την έλευση της κόρης της, ενώ αποκάλυψε και το όνομα αλλά και λεπτομέρειες για τον γάμο και τη βάπτιση.

Οι δύο γυναίκες όπως φαίνεται και από το βίντεο έχουν πολύ καλές σχέσεις και περνάνε πολύ χρόνο μαζί μιλώντας με πολύ καλά λόγια η μία για την άλλη. Άλλωστε δεδομένων των δύσκολων παιδικών χρόνων της Μπεζάν για τα οποία έχει μιλήσει πολλές φορές, χρειάζεται και από τη νέα της οικογένεια την αγάπη και την τρυφερότητα, που την παίρνει απλόχερα.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Πρωινού είπε:

«Mετράμε αντίστροφα, μέχρι τις 25, μέχρι τέλος Σεπτέμβρη θα έχω γεννήσει. Δε θέλω να γίνει η μικρή τόσο απόλυτη όσο είμαι εγώ και τόσο παρορμητική όσο είναι ο Δημήτρης. Γάμος και βάφτιση θα γίνουν ξεχωριστά για να έχει το καθένα το γλέντι του. Το όνομα έχει καταλήξει θα είναι Χριστίνα νομίζω είναι αυτονόητο Χριστίνα Παππά jr».