«Ο Φιλιππίδης με είχε πάρει τηλέφωνο...» - Η αποκάλυψη της Τζώρτζια Συρίχα για το παιδί που έχασε με την Νίνου

Το γνώριζε καθώς κάποτε είχαν και φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ο Φιλιππίδης με είχε πάρει τηλέφωνο...» - Η αποκάλυψη της Τζώρτζια Συρίχα για το παιδί που έχασε με την Νίνου

Η τηλεοπτική κάμερα του Super Κατερίνα, πέτυχε την Τζώρτζια Συρίxα, χρόνια έμπειρη δημοσιογράφο και διευθύντρια του περιοδικού YOU, η οποία μεταξύ άλλων έκανε δηλώσεις οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 8/9, και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την δίκη του, μιας και κάποτε υπήρξαν και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις εκτός από επαγγελματικές τόσο με τον ίδιο όσο και με την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου.

Η αποκάλυψη της Τζώρτζια Συρίχα για τον Φιλιππίδη

Η δημοσιογράφος, σχετικά με το παιδί που ανέφερε σε κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου πως έχασε στο παρελθόν, επιβεβαίωσε την είδηση, καθώς και η ίδια γνώριζε πως είχαν χάσει ένα παιδί χωρίς όμως να ξέρει λεπτομέρειες. Το μόνο που συμπλήρωσε επιπλέον ήταν πως ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης την είχε πάρει τηλέφωνο πολύ στεναχωρημένος για την απώλεια αυτή.

Οι αποκαλύψεις της Ελπίδας Νίνου κατά τη διάρκεια της δίκης Φιλιππίδη

Σε δηλώσεις στην κάμερα της «Super Κατερίνα» προέβη η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη επιχειρώντας να αποκαταστήσει κάποιες λεπτομέρειες της δίκης που μεταδόθηκαν διαστρεβλωμένα. Μεταξύ αυτών ήταν και το κατά πόσο γνώριζε η Νίνου τις καταγγέλλουσες, αλλά και το κατά πόσο έχει επηρεαστεί από τον σύζυγό της στα όσα κατέθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια ήταν σήμερα 7/9 η μάρτυρας που κατέθετε και ξέσπασε σε κλάματα προς υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν άφησα την Ελπίδα Νίνου να απαντήσει, γιατί η μάρτυρας προβλέπεται από το νόμο να καταθέσει μόνο για περιστατικά που ήταν μπροστά. Το τι έχει συζητήσει με τον σύζυγό της και της μετέφερε εκείνος που είναι και κατηγορούμενος δε μπορεί η Ελπίδα Νίνου να απολογηθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παρόν στο δικαστήριο και όταν έρθει η δικονομική ώρα και τελειώσει η διαδικασία και θα ακουστεί η απολογία του.

Τον υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, η διαδικασία συνεχίζεται, υπήρξε πραγματικά μία φόρτιση στη μάρτυρα και μια συναισθηματική εμπλοκή είναι κάτι το οποίο το καταλαβαίνεται όλοι είναι η σύζυγός του, είναι μητέρα του παιδιού της υπάρχει ένας κοινός βίος τριάντα ετών και όλα αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να μην υπάρχουν ούτε στην ζωή της ούτε στην καρδιά της.

Η ζωή τους δεν ήταν πάντοτε με χρυσόσκονη και έτοιμη ήταν μια ζωή δυο ανθρώπων που συναντήθηκαν σε μικρή ηλικία, ήταν δημιουργικοί και φτιάξανε ότι φτιάξανε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για την εξέλιξη τη δίκης:

Νέα δίκη δεν υπάρχει η δίκη συνεχίζεται, παραθέτουμε πάρα πολλά στοιχεία τα οποία δεν δημοσιεύονται και θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι τα δικαστήρια αρχίζουν και τελειώνουν στις αίθουσες και όχι στα τηλεοπτικά παράθυρα. Δεν γνωρίζει τις καταγγέλλουσες σαν ηθοποιούς σαν οντότητες. Είπε ότι μπορεί να ένιωσε ανασφαλής κατά τη διάρκεια του γάμου της, λόγω των όσων ακούγονταν, όπως κάθε γυναίκα.