«Με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες» - Το άγνωστο περιστατικό του Γιώργου Θεοφάνους ως παιδί

Μίλησε και για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες» - Το άγνωστο περιστατικό του Γιώργου Θεοφάνους ως παιδί

Το πρωί της Τρίτης 6/9, ο Γιώργος Θεοφάνους, που πρόσφατα αποκάλυψε το απωθημένο του, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δαναή, και μίλησε "ανοιχτά" για τις δυσκολίες που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της ζωής του, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και την ενήλικη ζωή του, όπου εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό γυαλί.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις βίαιες συμπεριφορές που αντιμετώπισε ως παιδί στο σχολείο και στον τρόπο που κατάφερε να τις ξεπεράσει με τη βοήθεια της μουσικής, ενώ σχετικά με την πρώτη του φορά στην τηλεόραση δήλωσε πως ήταν πολύ πιεστική και δεν κατάφερε να αντέξει το άγχος που του δημιούργησε.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους για το μπούλινγκ που έχει ζήσει

«Είμαι της παλιάς γνώμης, ότι πρέπει να κάθεσαι με το παιδί και να μιλάς. Και μάλιστα δεν μιλάμε στο σπίτι. Η γυναίκα μου επέμενε σε αυτό το πράγμα. Θέλουμε να πούμε κάτι στα παιδιά, τους παίρνουμε ένα προς ένα και πάμε κάπου, δύο μέρες μαζί», δήλωσε για το πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που προκύπτουν με τα παιδιά του.

Και εξήγησε: «Καταρχήν αντιμετώπισα μπούλινγκ εγώ. Στις αρχές που ήμουνα στο γυμνάσιο, γιατί ήμουν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν συμμετείχα με τα υπόλοιπα αγόρια. Εκτός του ότι δεν ήμουν κοινωνικός, δεν είχα φίλους καθόλου. Είχα δύο τρεις κολλητούς, οι οποίοι και οι τρεις αυτή τη στιγμή είναι μοναχοί.

Δεν έπαιζα με τα άλλα αγόρια μπάλα, δεν έκανα αθλητικά ποτέ, όλες αυτές τις ώρες ήμουν σε μία χορωδία, σε μία ορχήστρα, κυρίως με κορίτσια. Είχα ένα μπούλινγκ πάνω σε αυτό. Έχω περάσει άσχημα. Με έχουν κλειδώσει και στις τουαλέτες. Δεν τα έχω πει ποτέ αυτά».

Η πρώτη του φορά στην τηλεόραση

«Στην αρχή, η πρώτη φορά που έκανα τηλεόραση ήταν για μένα δύσκολη. Ήθελα να φύγω. Δεν άντεχα αυτό το στρες. Σιγά σιγά το συνήθισα. Έχω φύγει κιόλας από γύρισμα, γιατί δεν άντεχα την πίεση αυτή», είπε χαρακτηριστικά.