Ανακοινώθηκε γάμος και βάφτιση στο Πρωινό - «Σήμερα θα τελεστεί...»

Πρόκειται για γνωστή ηθοποιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Φωτεινή Αθερίδου
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Φωτεινή Αθερίδου

Ήδη το youweekly.gr είχε εξασφαλίσει πληροφορίες για τον γάμο της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα, ωστόσο μέσα από την εκπομπή του ANT1, Το Πρωινό, ανακοινώθηκε και επίσημα η είδηση, ενώ επιβεβαιώθηκε και το γεγονός πως σήμερα 6/9 θα βαφτιστεί και ο 3χρονος γιος του ζευγαριού.

Ο ίδιος θα λάβει το όνομα Θοδωρής, εξαιτίας του παππού του και ηθοποιού, Θοδωρή Αθερίδη, και ο πολιτικός γάμος, αλλά και το δεύτερο μυστήριο θα τελεστούν στον Πύργο Μελισσουργού. Μάλιστα, δημοσιεύθηκε και το προσκλητήριο των καλεσμένων τους.

Γάμος και βάφτιση για την Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα

«Με χαρά σας προσκαλούμε στη βάφτιση του γιου μας Θοδωρή. Θα ακολουθήσει ολιγόλεπτος πολιτικός γάμος του μπαμπά και της μαμάς», αναφέρει συγκεκριμένα το προσκλητήριο.

Η γλυκιά ανάρτηση της ηθοποιού - Μπαμπάς και γιος ποζάρουν αγκαλιά

Η Φωτεινή Αθερίδου έχει μοιραστεί πολλές φορές στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τις αστείες στιγμές με τον γιο και τον σύντροφό της, όπως ήταν και εκείνη με το πέταγμα του χαρταετού τους και η επική αντίδραση του μικρού τους.

Άλλη μία ήταν και αυτή, από την περασμένη Κυριακή, όπου απαθανάτισε τους δύο άντρες της ζωής της στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, την ώρα που μιλούσαν και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο.

Οι σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται πως είναι πολύ δυνατές και οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι, ενώ πάντα προτεραιότητα στη ζωή τους έχει το παιδί τους που είναι και ο πρωταγωνιστής στον λογαριασμό της μητέρας του.

Μάλιστα, η ηθοποιός έγραψε στην φωτογραφία τους: «Μπαλκονάτοι» και μας άφησε να απολαύσουμε την μοναδική στιγμή τους μπροστά από τον καταγάλανο ουρανό.

Ο σύζυγος και ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου