Ακυρώνεται παράσταση με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ορφανό - Φωτογραφία από το νοσοκομείο

Καρέ - καρέ η μεταφορά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ακυρώνεται παράσταση με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ορφανό - Φωτογραφία από το νοσοκομείο

Με μια ανάρτηση στο Facebook ο Νίκος Ορφανός έκανε γνωστό, πως θα πρέπει να αναβληθούν κάποιες από τις παραστάσεις του ''Κατά Φαντασίαν Ασθενή μας'', καθώς μέλος του θιάσου είχε ατύχημα με αποτέλεσμα να πάνε προγραμματισμένες εμφανίσεις πίσω.

Ο λόγος για τη Νάστια Βραχάτη, η οποία τραυματίστηκε στο πόδι της και συγκεκριμένα στον αστράγαλο. Ο συνάδελφος της όχι μόνο θέλησε να κάνει γνωστό το συμβάν, αλλά με ένα μακροσκελές κείμενο να δείξει τη συμπαράσταση του σε αυτή την άτυχη στιγμή, μιας και έχει έρθει αντιμέτωπος με πολλές δυσκολίες στη δουλειά τους και τις χειρίζεται πλέον όλες ανάλογα.

Η ανακοίνωση του Νίκου Ορφανού για τον τραυματισμό της Νάστια Βραχάτη

«Ματαίωση παραστάσεων για τον Κατά Φαντασίαν Ασθενή μας: Με λύπη μας ανακοινώνουμε πως η αποψινή παράσταση μας στη Λάρισα, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, δε θα πραγματοποιηθεί. Ακολούθως και οι παραστάσεις μας στις Συκεές 23, τα Γιαννιτσά 24 και το Βόλο στις 25/8.

Εχθές το βράδυ, η ηθοποιός μας, η Νάστια Βραχάτη, τραυματίστηκε απρόσμενα στον αστράγαλο και ακόμη βρίσκεται σε εξέταση στο νοσοκομείο Καρπενησίου. Η κατάσταση της δεν είναι λειτουργική για να πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις. Η διάγνωση είναι διάστρεμμα και θα χρειαστεί να τοποθετηθεί νάρθηκας για μία εβδομάδα τουλάχιστον.

Το θέατρο είναι ευαίσθητο, γιατί βασίζεται στους ανθρώπους του και οφείλει να στέκεται πάντα δίπλα τους.
Εδώ βλέπετε τη Νάστια μας, που μεταφέρεται στα χέρια, στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Καρπενησίου.
Της ευχόμαστε περαστικά και σύντομα να είναι κοντά μας! Ευχαριστούμε τους θεατές μας για την κατανόηση, αλά αυτά είναι ανθρώπινα».

Νάστια - Ατύχημα

Το ξέσπασμα του ηθοποιού για τον χώρο της υποκριτικής

Ο Νίκος Ορφανός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει μέχρι τώρα και για τον τρόπο που αυτές επηρεάζουν τη ζωή του, για την υποκριτική και όσα του αρέσουν, αλλά και όσα απεχθάνεται σχετικά με αυτή. Πολλές φορές έχει απαντήσει και για το κίνημα metoo, το οποίο έχει να κάνει και με τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πιο όμορφη ανάμνηση που κρατά στο μυαλό του σαν φυλαχτό, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο ενασχόλησης με την πολιτική.

Η πιο δύσκολη στιγμή;

Κάμποσες, αλλά δεν έχουν σημασία. Οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του ηθοποιού να ξέρετε, είναι οι στιγμές της ανεργίας.

Έχετε μια μακρόχρονη, αξιόλογη πορεία στην υποκριτική. Τι αγαπάτε και τι δεν αντέχετε σ’ αυτόν τον χώρο;

Αγαπώ τους ηθοποιούς και την παιδικότητά τους. Δεν άντεξα ποτέ τους μικρόψυχους, τους βάναυσους σκηνοθέτες και τα ψώνια.

Νίκος Ορφανός

Πολιτική… θα ξανά ανοίξει αυτό το κεφάλαιο για εσάς;

Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι.

Ποιο ήταν το πιο όμορφο καλοκαίρι σας μέχρι σήμερα;

Το καλοκαίρι που παντρεύτηκα στην Κρήτη, το 2013.