Σα να μην πέρασε μια μέρα - Η Βάνα Μπάρμπα αγκαλιά με τον Ιταλό πρώην της είκοσι χρόνια μετά

Η ανάρτησή της αιφνιδίασε τους πάντες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σα να μην πέρασε μια μέρα - Η Βάνα Μπάρμπα αγκαλιά με τον Ιταλό πρώην της είκοσι χρόνια μετά

Η Βάνα Μπάρμπα αναρτά συχνά εντυπωσιακές φωτογραφίες στα social media. Όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει μια πολύ γοητευτική γυναίκα που ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Ωστόσο την ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης 21/7 μάλλον δεν την περίμενε κανείς, αφού την είδαμε σε φωτογραφία αγκαλιά με τον πρώην Ιταλό σύντροφό της Μαουρίτσιο Μπάτσι.

Η γνωστή ηθοποιός είχε πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας μαζί με την κόρη της, αφού πέρασαν από κοινού κορωνοιό. Μάλιστα σε αντίθεση με ότι πίστευαν πολλοί, η Μπάρμπα σε πρόσφατη ανάρτησή της αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει συνέλθει από τις συνέπειες της νόσησης και ότι συνεχίζει να ταλαιπωρείται. Πάντως δεν το βάζει κάτω, αφού όπως θα δούμε και στην φωτογραφία φροντίζει να χαρεί τις καλοκαιρινές της στιγμές.

Ο Ιταλός, Μαουρίτσιο Μπάτσι, την δεκαετία το ΄90 έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με την Βάνα Μπάρμπα. Οι δυο τους μάλιστα μπορεί στην πορεία να ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους, όμως συνέχισαν να επικοινωνούν και να διατηρούν φιλικές σχέσεις. Οι δυο τους όπως θα δειτε και στη φωτογραφία βρέθηκαν σε κάποια παραλία της Αττικής και απόλαυσαν το μπάνιο τους, με την Βάνα Μπάρμπα να γράφει στην ανάρτησή της: «Βάνα και Μαουρίτσιο για πάντα με αγάπη».

Η Βάνα Μπάρμπα αγκαλιά με τον Μαουρίτσιο Μπάτσι

Αποκάλυψε ότι η εμμονική θαυμάστρια της είχε ερωτικό κόλλημα μαζί της

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης 23/6 στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η κορυφαία ηθοποιός αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο την οποία βιώνει, αλλά και στις δικαστικές διαμάχες που έχει με γνωστούς επιχειρηματίες, όμως μίλησε και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της, με τις οποίες έχει φτάσει ένα βήμα πριν την δικαιοσύνη.

«Μια γυναίκα με κυνηγούσε κινήθηκα νομικά και σταμάτησε. Η γυναίκα αυτή είχε καθαρά ερωτικό κόλλημα μαζί μου, νόμιζε ότι είμαστε οικογένεια. Με έπαιρνε τηλέφωνο 200 φορές την ημέρα και χτυπούσε κουδούνια. Σταμάτησα τη δικαστική διαδικασία όταν με παρακάλεσε να το κάνω και μετά άρχισε πάλι τα ίδια».

«Μου έμεινε “προίκα” ο τίτλος του sex symbol. Υπήρξα τυχερή αλλά δεν το έβλεπα τότε, στεναχωριόμουν και έλεγα “γιατί δε με βλέπουν σοβαρά;”», σημείωσε για τον τίτλο του sex symbol. «Η ομορφιά λειτουργεί ως κατάρα στην Ελλάδα. Η Αλίκη όταν πήγε στην Επίδαυρο μόνο πεπονόφλουδες που δεν της έριξαν, τη χλεύασαν», είπε ακόμα η Βάνα Μπάρμπα, και συνέχισε τονίζοντας ότι «Κερδίσαμε Όσκαρ και δεν ήρθε κανείς να μου κάνει πρόταση για μια σοβαρή δουλειά».