«Ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα...» - Η εξομολόγηση του Πάνου Καλίδη για τα επαγγέλματα που έχει κάνει στο παρελθόν

Οι άκρως αφοπλιστικές δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα...» - Η εξομολόγηση του Πάνου Καλίδη για τα επαγγέλματα που έχει κάνει στο παρελθόν

Ο Πάνος Καλίδης -ο οποίος πρόσφατα έκανε και μία αισθητική επέμβαση - βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα στις 7/7 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, όπως για τα παιδικά του χρόνια αλλά και τη δουλειά.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη

Όπως παραδέχτηκε, η οικοδομή ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που χρειάστηκε να κάνει για να επιβιώσει. Ακόμη, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι από πολύ μικρός είχε αγάπη για το τραγούδι και όπου και αν βρισκόταν και δούλευε, σιγοτραγουδούσε πάντα.

Μάλιστα θυμήθηκε ότι τον καιρό που δούλευε ως ζαχαροπλάστης, κάθε μέρα έριχνε και ένα τραγούδι ψιθυριστά.

Όπως τόνισε, ο πατέρας του είχε κάνει δισκογραφία στα Ποντιακά και έτσι κάπως είχε και εκείνος το καλλιτεχνικό μικρόβιο.

«Πήγα μέχρι την 6η Δημοτικού και στην Α’ γυμνασίου...»

Το πρωί της Παρασκευής 10/6, συνέντευξη στο Mega Καλημέρα έδωσε ο πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής Πάνος Καλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη ζωή του, την απώλεια του πατέρα του, αλλά αποκάλυψε και ότι εγκατέλειψε το σχολείο όταν έμεινε δύο φορές στην πρώτη γυμνασίου, ενώ μίλησε για τη δουλειά στην οικοδομή και στο μανάβικο πριν αποφασίσει να γίνει τραγουδιστής.

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να γίνω τραγουδιστής. Πήγα μέχρι την 6η Δημοτικού και στην Α’ γυμνασίου έμεινα 2 φορές. Είχα ξεκινήσει και δούλευα σε οικοδομή, ζαχαροπλάστης, σερβιτόρος, μανάβης. Αλλά ο πατέρας μου τραγουδούσε και εγώ το είχα μέσα μου. Σιγά σιγά ασχολήθηκα με τα λαϊκά τραγούδια και ήρθε η δισκογραφία. Έγινε μόνο του».