«Ας τους χαλάει τα πρότυπα, δεν πειράζει!» - Η Έφη Αχτσιόγλου ξεσπά με όσα άκουσε για την εξωτερική της εμφάνιση

«Η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ας τους χαλάει τα πρότυπα, δεν πειράζει!» - Η Έφη Αχτσιόγλου ξεσπά με όσα άκουσε για την εξωτερική της εμφάνιση

Στο στόχαστρο της κακιάς πλευράς των social media βρέθηκε η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία μετά από ένα βίντεο που ανέβασε στο Youtube δέχτηκε δεκάδες αρνητικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ πριν λίγο καιρό είχε και ένα θέμα υγείας...

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια βιντεοσκοπημένης δήλωσής της για τα επιδόματα της κυβέρνησης, επέλεξε να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ, και οι επικριτές ωστόσο δεν έμειναν μόνο σε αυτό, αλλά επικεντρώθηκαν μέχρι και στη μελανιά που έχει η πολιτικός στο αριστερό της χέρι.

Η απάντηση της Αχτσιόγλου στο Twitter

Η Έφη Αχτσιόγλου δεν έμεινε άπραγη και έδωσε μια αποστομωτική απάντηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter. «Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Όχι, δεν απολογούμαι. Μόνο υπόσχομαι με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος. Ότι η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι. Πως και περιεχόμενο έχει και συναισθήματα κουβαλά. Όσο για τους άλλους, μια φιλική συμβουλή: Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας!!!Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, «What goes up, must come down”!!! Νίκος Βουρλιώτης a.k.a NiVO» έγραψε ο Νίκος Βουρλιώτης.

Ποια είναι η Έφη Αχτσιόγλου;

Έφη Αχτσιόγλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας

  • Η Ευτυχία Αχτσιόγλου γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 1985 στα Γιαννιτσά Πέλλας. Είναι Ελληνίδα διδάκτορας του Εργατικού Δικαίου,δικηγόρος αλλά και πολιτικός. Η ίδια είναι εν ενεργεία βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2019.
  • Η Έφη Αχτσιόγλου έχει διατελέσει υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης αλλά και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τις 5 Νοεμβρίου του 2016 έως και τις 9 Ιουλίου του 2019.
  • Ολοκλήρωσε με άριστα τις προπτυχιακές σπουδές της στη Νομική του ΑΠΘ και το 2009 απέκτησε -επίσης με άριστα- το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες από την ίδια σχολή.
  • Το 2014, ολοκλήρωσε ως υπότροφος του ΙΚΥ τη συγγραφή της διδακτορικής της διατριβής στο Εργατικό Δίκαιο, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Άρη Καζάκου. Έχει εργαστεί, επίσης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και στον Τομέα Αστικού Δικαίου, Πολιτικής Δικονομίας και Εργατικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2009 έως το 2013,καθώς και ως ερευνήτρια στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου.
  • Επιπλέον, Το 2019 αποκάλυψε δημόσια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο