Κωνσταντίνος Καζάκος: Αποκάλυψε τις συμβουλές που έδωσε στην κόρη του, Τζένη πριν μπει στον χώρο της υποκριτικής

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Καζάκος: Αποκάλυψε τις συμβουλές που έδωσε στην κόρη του, Τζένη πριν μπει στον χώρο της υποκριτικής

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την εμπειρία του Masked Singer και τις τρεις γενιές ηθοποιών στην οικογένειά του μιας και η κούκλα κόρη του, Τζένη η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» όπου σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Δεν ένιωσα ποτέ εγκλωβισμένος (στο να γίνε ηθοποιός). Εγώ κοίταγα ότι κάνω το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Τρείς γενιές Καζάκων είναι ενεργές.

Από την άλλη αποκάλυψε ποιο συμβουλή έχει δώσει στην κόρη του: «Την έχω συμβουλέψει να μην χάσει τον εαυτό της, να ξέρει που βρίσκεται και που πατάει. Άμα δεν το έχεις αυτό και είσαι κάτι και νομίζεις πως είσαι κάτι άλλο, την έχεις "πατήσει".»

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καζάκου

"Αφήστε πια ήσυχη την κόρη μου!" - Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στον αέρα του MEGA

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του αλλά και στις συγκρίσεις με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, ένα θέμα που τον απασχολεί αρκετά τον τελευταίο ειδικά καιρό.

«Είναι άδικο να την συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη. Το έχω φάει κι εγώ όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι το έχουν έτσι στο μυαλό τους, όμως δεν είναι σωστό. Η κόρη μου θα παλέψει με ό,τι έχει και θα κάνει την δική της προσπάθεια. Θυμάμαι που την έβλεπαν όλοι και έλεγαν “αχ τι κρίμα, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της”. Αφήστε την ήσυχη πια».

Αναφορικά με το ελληνικό #metoo είπε: «Δεν περίμενα τόση έκταση. Σίγουρα. Σε όλους τους χώρους, όταν υπάρχει εξουσία, το πώς θα το διαχειριστεί αυτός που την έχει, είναι δύσκολο. Στο θέατρο πήρε έκταση, γιατί τα πρόσωπα ήταν γνωστά. Παντού γίνονται αυτά. Το θέατρο είναι η κορυφή του παγόβουνου».