Αθανασοπούλου: Ξέσπασε στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - «Το θέμα μου δεν είναι με τον κύριο Μπιμπίλα»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθανασοπούλου: Ξέσπασε στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - «Το θέμα μου δεν είναι με τον κύριο Μπιμπίλα»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλούσε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι απαντώντας για το μήνυμα που του είχε στείλει η Έλενα Αθανασοπούλου πριν από λίγο διάστημα για την καταγγελία που έκανε για σεξουαλική κακοποίηση. Με αφορμή λοιπόν τα όσα δήλωνε, παρενέβη τηλεφωνικά η ηθοποιός με σκοπό να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Όσα είπε η Αθανασοπούλου για Μπιμπίλα και ΣΕΗ

«Το θέμα μου δεν είναι με τον κύριο Μπιμπίλα, να το ξεκαθαρίσω αυτό, το ΣΕΗ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Βεβαίως και δέχομαι ότι ο κύριος Μπιμπίλας δε γνώριζε και δε μπορούσε να μου δώσει οποιοδήποτε τηλέφωνο. Το θέμα μου είναι με τον κύριο Χατζάκη ο οποίος χωρίς να ξέρει βγήκε στον αέρα του Πρωινού και με εξέθεσε λέγοντας τα χίλια μύρια.

Είπε ότι δεν έχω απευθυνθεί στο ΣΕΗ, ότι δεν έχω στοιχεία. Αυτό, σε μια τέτοια σκληρή υπόθεση, σε μια ποινική υπόθεσημ δε το δέχομαι να βγαίνουν και να λένε ότι δεν πήγα στο ΣΕΗ. Ποιος γνωρίζει τι κινήσεις κάνω;

Ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο κύριος Χατζάκης βγήκε και μίλησε χωρίς να γνωρίζει. Δε μπορείς να βγαίνεις έτσι στον αέρα και να λες ότι δεν υπάρχει καταγγελία στο ΣΕΗ ενώ έχω κάνει μήνυση. Δεν επιτρέπεται αυτό. Και θα ρωτήσω και τον δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά πάνω σε αυτό. Δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο» είπε σε αρκετά έντονο ύφος η Έλενα Αθανασοπούλου.

Τα πρόσωπα που θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου με την κατηγορία για βιασμό. Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά πριν από χρόνια.

Ο ίδιος να σημειωθεί πως αρνήθηκε τις κατηγορίες μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Facebook, όπου ανακοίνωσε επίσης και πως παραιτείται από την σειρά, Σασμός.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μετά την ηθοποιό αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα, όπως μέλη της κοινής παρέας τους που υποτίθεται πως τους περίμεναν σε κλαμπ για ποτό και στο οποίο η καταγγέλλουσα ήθελε οπωσδήποτε να πάει, όπως υποστηρίζει, μετά το περιστατικό ώστε να βρει την παρέα της γιατί φοβόταν να μείνει μόνη της.

Επίσης, κάτι που θεωρείται κομβικής σημασίας, είναι η κατάθεση και ενός ανθρώπου που επικαλείται η Έλενα Αθανασοπούλου στη μήνυσή της. Πρόκειται για φίλο του σκηνοθέτη, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί το μυστικό που κρατούσε τόσα χρόνια. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη.