Δραματικές ώρες για την Ελπίδα Νίνου μετά τον πλειστηριασμό του σπιτιού του Φιλιππίδη - Η αποκάλυψη του δικηγόρου

«Η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν μια πολύ σκληρή δοκιμασία για την οικογένεια του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δραματικές ώρες για την Ελπίδα Νίνου μετά τον πλειστηριασμό του σπιτιού του Φιλιππίδη - Η αποκάλυψη του δικηγόρου

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Πέμπτης 28/4 ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πλειστηριασμό του σπιτιού του ηθοποιού στο Ψυχικό, όπου ανεστάλη με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε έκκληση προς τους τραπεζίτες προκειμένου να «παγώσει» η διαδικασία αυτή.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη

«Η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν μια πολύ σκληρή δοκιμασία για την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Διότι ενώ είχαμε συμφωνήσει με διάφορους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν την κατοικία του και να μη βγει σε πλειστηριασμό, την τελευταία στιγμή υπαναχώρησαν. Πραγματικά ήταν δραματικές οι στιγμές για τη σύζυγό του, την Ελπίδα Νίνου.

Διότι δε δίναμε ξεκάθαρη ενημέρωση στον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί εκείνος έχει τον δικό του προσωπικό Γολγοθά. Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη έχει χαθεί. Πήραμε μόνο μια ανάσα, τίποτα περισσότερο. Κάποια στιγμή αν δε βρεθεί αγοραστής θα καταλήξει στον πλειστηριασμό. Δεν πρόκειται να το σώσει το ακίνητο του ο Πέτρος Φιλιππίδης, απλώς θέλει να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις που έχει στην εφορία», αποκάλυψε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Η αντίδραση του ηθοποιού στο άκουσμά της αναστολής του πλειστηριασμού του σπιτιού του

Πριν λίγα σχεδόν εικοσιτετράωρα, έγινε γνωστός πως ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό ανεστάλη. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Πέμπτης 28/4 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα μετέφερε την πρώτη αντίδραση του ηθοποιού, μετά από κουβέντα που είχε με τον συνήγορο υπεράσπισής του, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο επί του θέματος.

Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο πως: «Ποιος τυφλός δεν χαίρεται που βλέπει το φως του;», μετά τα νέα που έμαθε για το σπίτι του. Όπως σημείωσε μάλιστα ο ποινικολόγος, επειδή βρισκόταν σε δίκη, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για την εξέλιξη, και προς το παρόν, δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής του νέου πλειστηριασμού.