Η Βίκυ Χαζτηβασιλείου έφυγε εκτός Αθηνών για τις διακοπές του Πάσχα μιας και όπως όλος ο κόσμος νιώθει και εκείνη πια περισσότερο ελεύθερη να ταξιδέψει. Η παρουσιάστρια δεν επισκέφτηκε κοσμικά σημεία, όπως πολλοί συνάδελφοι της. Στο νομό Πέλλας θα περάσει τις γιορτινές μέρες του Πάσχα και αυτό το έκανε γνωστό μέσα από τα posts στο Ιnstagram.
Mάλιστα το τελευταίο βίντεο, που ανέβασε στα στόρυ της φαίνεται να συγκίνησε πρώτη από όλους εκείνη και φυσικά όσους την ακολουθούν. Ενώ η Βίκυ βρισκόταν στην εκκλησία και παρακολουθούσε την λειτουργία συγκινήθηκε απίστευτα με τον ηλικιωμένο παππά της ενορίας.
Η συγκινητική ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου από την εκκλησία
«Ο παπά Γιώργης, στα 90 του και ασθενής, κουβαλάει στην πλάτη του το Σταυρό του Μαρτυρίου στη Θεία Λειτουργία των Παθών! (Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Νέος Άγιος Αθανάσιος Ν Πέλλας). Έκλαιγε όλο το εκκλησίασμα…. Και του χρόνου παπά Γιώργη μου», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που πόσταρε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Instagram.

Συντετριμμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου – «Είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού»
Στην υπόθεση της Πάτρας και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου –που έχει φτάσει μέχρι και στα ξένα ΜΜΕ– θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τα social media η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με την ίδια να είναι συγκλονισμένη με τις εξελίξεις.
Το απόγευμα της Πέμπτης 31/3, συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας!…. Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο. Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ…) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς…υπηρέτησε? Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου! Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή. Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο.
Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές. Και αναρωτιέμαι: Μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς? Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά! Είναι παράλογο, είναι αποτρόπαιο, είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού! Η προβλεπόμενη ποινή από τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα, είναι ανεπαρκής μπροστά στην πράξη! Όπου αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρις εις θάνατον.
Η μέρα που ακόμα και η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αγκαλιάζει στοργικά τρεις ταλαιπωρημένες παιδικές ψυχούλες εκεί στο αλλού» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην λεζάντα της ανάρτησης της.


">
">
">
">
">
">
">