Φουσκώνει η κοιλίτσα της και εκείνη το απολαμβάνει - Η ανάρτηση όλο νόημα της Άννας Μπεζάν

«Σαν να αχνοφαίνεται κάτι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φουσκώνει η κοιλίτσα της και εκείνη το απολαμβάνει - Η ανάρτηση όλο νόημα της Άννας Μπεζάν

Πριν από περίπου ένα μήνα η Άννα Μπεζάν ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι περιμένει τον καρπό του έρωτά της, με τον Δημήτρη Παππά. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό @pappasd.

Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι. Σε αγαπώ», έγραφε στην ανάρτησή της. (Δείτε εδώ την ανάρτησή της με το υπερηχογράφημα)

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Άννα Μπεζάν

Από τότε η Άννα δεν φοβάται α ανεβάζει φωτογραφίες που δείχνουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της, καθώς απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της. Μια τέτοια φωτογραφία ωδή στη ζωή ανέβασε και σήμερα, 13/4.

Πριν από μερικές ώρες έκανε ένα story, στο οποίο έδειχνε την κοιλίτσα της, η οποία έχει αρχίσει σιγά-σιγά να φουσκώνει. «Σαν να αχνοφαίνεται», γράφει, ενώ ποζάρει χαμογελαστή.

Άννα Μπεζάν έγκυος

«Δεν έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη! Έχω στενάχωρες μέρες»

Την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής της βιώνει η Άννα Μπεζάν, καθώς πρόκειται να γίνει μαμά σε μερικούς μήνες. Η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το πρωί της Τρίτης 29/3 παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη μετά την αποκάλυψη του χαρμόσυνου νέου, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Δεν έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, δόξα τω Θεώ δεν έχω αποκολλήσεις. Έχω όμως πολλούς εμετούς. Τώρα πια που είμαι και τριών μηνών συνεχίζουν… Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν έχω και τις στενάχωρες μέρες.

Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω σαν τρελή γιατί νιώθω ότι όλα μου φταίνε. Έχω και τις ανασφάλειες τώρα τελευταία για το αν θα γίνω καλή μητέρα. Ταυτόχρονα, είναι συναρπαστικό γιατί το ανακαλύπτω. Το έμαθα πρώτη εγώ, στην αρχή ήμουν τρομερά σοκαρισμένη, ενώ ο Δημήτρης ήταν πιο ψύχραιμος. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι το θέλουμε. Το θέλουμε ο ένας με τον άλλον.

Δεν το ξέρουμε ακόμα το φύλο, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι αγοράκι. Έλεγα όμως πάντοτε ότι το πρώτο μου παιδί πως θα ήθελα να είναι αγοράκι», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.