Στιγμές ευτυχίας για τη Νικολέττα Ράλλη μετά το κόψιμο της εκπομπής της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Νικολέττα Ράλλη μετά το κόψιμο της εκπομπής της

Οι τελευταίες εβδομάδες δεν είναι ιδανικές για τη Νικολέττα Ράλλη μιας και η εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» που είχε αναλάβει στη μεσημεριανή ζώνη του Open, κόπηκε μετά από διαφωνία της εταιρείας παραγωγής με το κανάλι (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Η όμορφη παρουσιάστρια ωστόσο αποφάσισε να αφήσει πίσω της αυτή την κακή συνθήκη να περάσει τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένειά της, τον αγαπημένο της Μιχάλη Ανδρούτσο και την κορούλα της, Σοφία.

Οι τρεις τους, τις προηγούμενες μέρες βγήκαν βόλτα στον Εθνικό Κήπο και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε.

Οι φωτογραφίες της Νικολέττας Ράλλη με τον Μιχάλη Ανδρούτσο και την κόρη της

Νικολέττα Ράλλη κόρη
Νικολέττα Ράλλη Μιχάλης Ανδρούτσος

Οι φωτογραφίες από το δωμάτιο του μωρού της Νικολέτας Ράλλη

Η Νικολέτα Ράλλη απολαμβάνει τόσο πολύ την περίοδο αυτή της μητρότητας κάτι που φαίνεται συνεχώς από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια ασφαλώς και συνεχίζει το ρόλο που έχει αναλάβει στα τηλεοπτικά, όμως το βάρος και η προσοχή της είναι επικεντρωμένα στο μωράκι της.

Ζει την κάθε στιγμή της μπέμπας σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία, αφού και τις πιο απλές συνήθειες τις ποστάρει. Σίγουρα όμως το παιδικό δωμάτιο είναι κάτι που αφορά κάθε μανούλα και έτσι η Νικολέτα μοιράζεται ιδέες.

Έχει φτιάξει έναν παραμυθένιο χώρο για την κόρη της, που θα άρμοζε σε μια μικρή πριγκίπισσα. Όπως βλέπουμε σε πολλές φωτογραφίες επικρατεί το ροζ και το χρυσό και κατά τα άλλα τα πιο γήινα χρώματα. Το χαλάκι που έχει επιλέξει είναι επίσης φανταστικό, καθώς εκεί μπορεί να παίζει το μωρό με απόλυτη ασφάλεια.

Η κούνια του μωρού της Νικολέτας Ράλλη

Το δωμάτιο του μωρού της Νικολέτας Ράλλη

Η Νικολέτα Ράλλη αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στους αγαπημένους της followers κάνοντας ένα Q&A στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή καθώς επικρατούσαν πολλές σχετικές με την μητρότητα.

Η δημοσιογράφος είναι πολύ ακομπλεξάριστη και ειλικρινής με το κοινό της και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να απαντήσει μια ερώτηση, που αφορά στα κιλά της εγκυμοσύνης. Είναι γεγονός, αφού το έχει παραδεχθεί πολλές φορές, πως το παιδί το ήθελε πάρα πολύ και θα έκανε θυσίες για αυτό. Τα κιλά, που της έχουν μείνει από την περίοδο της εγκυμοσύνης, είναι μια από αυτές. Η Νικολέτα δηλώνει πως δεν τα έχει χάσει όλα τα κιλά, εμείς ωστόσο άλλα βλέπουμε..

«Δεν τα έχασα. Για να γίνω όπως ήμουνα πριν από την εγκυμοσύνη πρέπει να χάσω άλλα 8 κιλά, αλλά δεν με πολύ νοιάζει»,

Νικολέτα Ράλλη για τα κιλά της  εγκυμοσύνης