Βγήκαν στην φόρα φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου πριν και μετά τις πλαστικές - Δηλώνει πως δεν έχει πειράξει τίποτα

Τι άλλαξε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκαν στην φόρα φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου πριν και μετά τις πλαστικές - Δηλώνει πως δεν έχει πειράξει τίποτα

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή «Love It» όπου την βλέπουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μπορεί μέχρι στιγμής η εκπομπή να μην έχει σημειώσει καλά ποσοστά τηλεθέασης ωστόσο πολλά έχουν γραφτεί για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητα της.

Από την άλλη αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει πειράξει το πρόσωπό της. Βέβαια, μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει διαψεύσει τίποτα ωστόσο κάποιες παλιότερες φωτογραφίες της που βγήκαν στην φόρα μαρτυρούν πως έχει κάνει πλαστική σε μύτη και χείλια.

Φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις

Ιωάννα Μαλέσκου

Πριν τις πλαστικές - Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου - Φωτογραφία πριν την πλαστικές

«Στέκονται στην εικόνα μου...» - Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου για τις κριτικές που δέχεται

Μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία με αφορμή μία φωτογραφία που έλαβε από τηλεθεάτριά της, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται τα τελευταία χρόνια.

Όπως εξήγησε ο κόσμος στέκεται στην εμφάνισή της ενώ πολλοί την κατηγορούν ότι προσπαθεί να μιμηθεί κάποια άλλη. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πέρυσι το φθινόπωρο, όταν ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, πολύς κόσμος την χαρακτήριζε «Μενεγάκη της Κρήτης».

Θυμίζουμε πως τον τελευταίο καιρό, η Ιωάννα Μαλέσκου βρισκόταν εκτός αέρα ΣΚΑΪ ωστόσο επέστρεψε με ένα πολύ δυνατό μήνυμα (δείτε εδώ τι είπε).

«Εχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην «εντυπωσιακή» εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά)! Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισα να χαμογελώ. Η ζωή βλέπετε είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις. Αυτή είναι η μικρή Ελισάβετ. Τηλεθεάτρια από κούνια. Δε με ξέρει. Δε με έχει γνωρίσει από κοντά.

Πράγματι, στέκεται στην εικόνα μου. Μάλιστα την εντυπωσιάζει και χαίρεται κάθε φορά που με βλέπει. Εννοείται με βλέπει από περιέργεια κι ας μην καταλαβαίνει τι λέω (!) Με μιμείται και μάλιστα χαμογελάει από χαρά. Όπως κι εγώ, διάπλατα!

Κι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η μανούλα της με καμάρι για το κοριτσάκι της! Και την ευχαριστώ πολύ. Γιατί με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς και να «βλέπω» καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.