Σπύρος Παπαδόπουλος: Ένα βήμα πριν πει το μεγάλο "ναι" σε γνωστό κανάλι

Ποιο είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπύρος Παπαδόπουλος: Ένα βήμα πριν πει το μεγάλο

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από την ελληνική τηλεόραση καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα πολλά είναι τα κανάλια τα οποία προσπαθούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους καθώς τον θεωρούν ένα δυνατό "χαρτί".

Πιο συγκεκριμένα, έχει περάσει σχεδόν ενάμιση χρόνος από τότε που τον είδαμε τελευταία φορά με δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (Δείτε εδώ τον μισθό που έπαιρνε). Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να είναι πιο έτοιμος από ποτέ στο να κάνει ένα δυνατό comeback μέσα από την μικρή οθόνη.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το τηλεοπτικό μέλλον του Σπύρου Παπαδόπουλου

Μέχρι στιγμής πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό του μέλλον. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «ΜΥTV», στα γραφεία της κρατικής τηλεόρασης υπάρχει μία πρόταση για νέα σειρά, σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά (σ.σ.: «Το αύριο μας ανήκει» κ.ά.), με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η συγκεκριμένη σειρά θα αποτελείται από 30 επεισόδια. Να τονίσουμε πως οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί μέχρι στιγμής καθώς προορίζεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

«Όχι μόνο ασχολούμουν με το παιδί...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου για την πρώην σύζυγό του και τον γιο του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» της ΕΡΤ βρέθηκε την Κυριακή (16/1) ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια καθώς και στην εξαιρετική σχέση που έχει με τον γιο του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής τον τελευταίο καιρό, μετά το τέλος της εκπομπής του, είχε αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πια έχει αρχίσει να δίνει και πάλι συνεντεύξεις.

«Συνήθως έψαχνε για δουλειά λόγω κοινωνικών φρονημάτων. Έφυγε με τα πόδια γιατί δεν είχε να πάρει λεωφορείο και πήγε στην Κυψέλη και ξαναγύρισε με τα πόδια. Έκανε ότι δεν στενοχωριέται αλλά ήταν θλιμμένα τα μάτια του. Είχε ωραία μάτια ο πατέρας μου, σαν τη θάλασσα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ… Πιο λαμπερά μάτια δεν έχω ξαναδεί γυρίζει από τη δουλειά Παραμονή Χριστουγέννων. Είχε κερδίσει σε ένα λαχείο 5.000€ πήραμε για πρώτη φορά δέντρο, κουραμπιέδες», είπε αρχικά για τον πατέρα του και για τα παιδικά του χρόνια.

Για την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα, και τον γιο του, είπε: «Όσο ήμουν στο σπίτι όχι μόνο ασχολούμουν με το παιδί… Ακόμα θυμάται τις ιστορίες που του έλεγα για να κοιμηθεί. Έβγαζα ιστορίες από το μυαλό μου με τον Ζορό και τον μικρό ήρωα τον Αλεχάνδρο. Δεν με κούραζε, μου άρεσε πολύ».

«Σαν παραμύθι είναι. Συνειδητοποίησα ότι για εμένα έχουν αποφασίσει οι συμπτώσεις. Ερήμην μου σχεδόν χωρίς να έχω καμία συμμετοχή. Εγώ πήγα για ενημέρωση στη σχολή και τα ωραία κορίτσια είχα μία αδυναμία από μικρός», κατέληξε.