Στο πλευρό πασίγνωστης ξανθιάς παρουσιάστριας ο γιος του Παπαδάκη, Φοίβος - Πότε κάνει πρεμιέρα

Ένας Παπαδάκης φεύγει... ένας έρχεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο πλευρό πασίγνωστης ξανθιάς παρουσιάστριας ο γιος του Παπαδάκη, Φοίβος  - Πότε κάνει πρεμιέρα

Μπορεί στην αρχή απλά να ήταν φήμες, ωστόσο τελικά ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη έρχεται στην τηλεόραση και συγκεκριμένα, σε εκπομπή μεσημεριανή η οποία θα είναι infontainment και κεντρική παρουσιάστρια θα είναι μια πολύ γνωστή δημοσιογράφος. Τι και αν ο ALPΗΑ τον ήθελε διακαώς, τελικά ο Φοίβος για άλλο "λιμάνι σαλπάρει"....

Σε αυτή την εκπομπή θα δούμε τον γιο του Γιώργου Παπαδάkη, Φοίβο

Σύμφωνα με την Real Life, στο OPEN θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ο Φοίβος Παπαδάκης, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, Γιώργου. Ο νεαρός δημοσιογράφος θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή "Μέρα μεσημέρι με την Μάριον".

Με μεικτό περιεχόμενο infontainment, που θα αφορά σημαντικ;a κοινωνικά αλλά και θέματα της επικαιρότητας έως και σχολιασμό του "Survivor", η νέα εκπομπή θα δοκιμαστεί στη ζώνη 14:00 με 16:15.

Σε εκπομπή του OPEN ο Φοίβος Παπαδάκης

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Όπως ειπώθηκε, ο παρουσιαστής ανανέωσε το συμβόλαιο του με το κανάλι για ακόμη δυο χρόνια. Ωστόσο, δεν θα είναι και τα δυο παρουσιαστής, αφού τον δεύτερο θα έχει διαφορετικό ρόλο.

«Θα είναι υπό την επίβλεψή του η εκπομπή. Θα βγαίνει και εκείνος επικουρικά. Η δεύτερη “βόμβα” είναι ότι θα επιλεγεί άλλο άτομο για αυτή τη δουλειά και θέλουν να είναι γυναίκα και όχι άντρας» είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν θέλει να κρατήσει τον Γιώργο Παπαδάκη στο δυναμικό του αλλά να οδηγηθεί και σε διάδοχο σχήμα, χωρίς ενδεχομένως τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει ενημερωτικό ρόλο, όπως είχε ειπωθεί.

«Εγώ τα επόμενα δύο χρόνια θα ήθελα να βλέπω τον Γιώργο Λιάγκα. Πιο οικείος μου είναι ο Λιάγκας και εκπαιδευμένος. Όμως υπάρχουν γυναίκες ικανές μην τρελαθούμε. Μπράβο όμως στον ΑΝΤ1 που ανανεώνει στον Γιώργο που έχει δώσει τη δυνατότητα αυτής της μακροημέρευσης» ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.