Γιάννης Αποστολάκης - Βάσω Βιλέγκας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Είναι επίσημο!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιάννης Αποστολάκης - Βάσω Βιλέγκας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Λίγοι μόνο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Γιάννης Αποστολάκης βρίσκεται σε σχέση με την πρώην παίκτρια του GNTM, Βάσω Βιλέγκας. Οι δυο τους αν και είναι τρελά ερωτευμένοι επιθυμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μοναδικές κοινές εμφανίσεις κάποιες αναρτήσεις στο Instagram, στις οποίες μπορούμε να καταλάβουμε ότι βρίσκονται μαζί.

Το ζευγάρι, μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη φαίνεται να έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, αυτό της συγκατοίκησης.

Ο Γιάννης Αποστολάκης και η Βάσω Βιλέγκας πήραν την μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσουν

Η νέα κοινή στέγη του Γιάννη Αποστολάκη κα της Βάσως Βιλέγκας, η οποία στεγάζει τον έρωτά τους, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι στον Άλιμο, ενώ οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Δείτε τις αναρτήσεις τους από τις κοινές του διακοπές, με ιστιοπλοϊκό.

Οι φήμες που ήθελαν τον σεφ να είναι σε σχέση με την Κάτια Ταραμπάνκο

Λίγους μήνες πριν μπει στο Survivor, οι φήμες ήθελαν την Κάτια Ταραμπάνκο, να είναι ζευγάρι με τον τότε συμπαρουσιαστή της στους «Θαλασσόλυκους», την ταξιδιωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αποστολάκη, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Η προσωπική ζωή του μοντέλου έχει απασχολήσει αρκετά τα μίντια, καθώς μετά το χωρισμό της με τον Γιάννη Χαλβατζή και τον Γιώργο Λάγιο, ακούστηκε πως έχει στη ζωή της έναν νέο σύντροφο, μεγάλο επιχειρηματία.

Λίγο καιρό αργότερα ωστόσο και με αφορμή τις ώρες που πέρασαν μαζί στα γυρίσματα της εκπομπής, ακούστηκε πως στον δρόμο της Κάτιας μπήκε ο Γιάννης Αποστολάκης.

Γιάννης Αποστολάκης Κάτια Ταραμπάνκο ζευγάρι

Φυσικά πρόκειται μόνο για μία φήμη, αφού λίγο καιρό αργότερα, η Κάτια Ταραμπάνκο διέψευσε την είδηση κάνοντας την πρώτη εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο, με τον οποίο σήμερα έχουν χωρίσει.