''Λύγισε'' στον αέρα του Mega Καλημέρα η Μάγδα Τσέγκου - «Απείχα λόγω πένθους γιατί..»

«Ο χαμός του ανιψιού μου σε τροχαίο..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Λύγισε'' στον αέρα του Mega Καλημέρα η Μάγδα Τσέγκου - «Απείχα λόγω πένθους γιατί..»

Τη δημοσιογράφο Μάγδα Τσέγκου είδαμε το πρωί της Τετάρτης 23/2 στο Mega Καλημέρα να κάνει αποκαλύψεις για την καριέρα και τη ζωής της.

Η δημοσιογράφος, είναι μια γυναίκα που προτιμάει να μιλάει δημόσια και ανοιχτά για ό,τι της συμβαίνει καθώς ήταν από τις πρώτες γυναίκες που αποκάλυψαν πως έχει προχωρήσει σε κατάψυξη ωραρίων, μια μέθοδο που ακολουθούν πολλές γυναίκες, όπως πολύ πρόσφατα και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Σε ό,τι αφορά την καριέρα της έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στην ενημέρωση, χρόνια συνεργάτιδα του Γιώργου Αυτιά, με τον οποίο και έκανε χρόνια να μιλήσει. Όσο για την αποχή της από την τηλεόραση η Μάγδα Τσέγκου αποκάλυψε πως ο θάνατος του 14χρονου ανιψιού της, την κράτησε ακόμα πιο πίσω!

Οι δηλώσεις της Μάγδας Τσέγκου στο Mega Kαλημέρα

Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από την τελευταία φορά στην τηλεόραση. Είχα προτάσεις, αλλά ήταν μόνο για την πρωινή ζώνη και δεν θα ξανακάνω ποτέ. Απείχα λόγω πένθους γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω… Το καλοκαίρι έχασα τον ανιψιό μου σε τροχαίο» είπε χαρακτηριστικά.

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι δεν έχει διαχειριστεί την απώλεια και ότι βίωσαν οικογενειακώς αυτή την τραγωδία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ανιψιός της είναι ο άγγελός του στον ουρανό.

«Ο χαμός του ανιψιού μου σε τροχαίο το καλοκαίρι μας δίδαξε πολλά», υπογράμμισε και λύγισε στην κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα.

Και πρόσθεσε: «Από όταν έφυγα από τον ΣΚΑΙ δεν ξαναμίλησα μαζί τους, από άλλα κανάλια είχα επαφές. Με τον Γιώργο Αυτιά μιλάμε αρκετά συχνά, έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας και αλλάξαμε σελίδα. Ο Γιώργος Αυτιάς πήρε τηλέφωνο εμένα και όλη την οικογένειά μου για να μας συλλυπηθεί. Δεν μιλούσαμε για τρία χρόνια, δεν υπήρχε λόγος».

Η δημοσιογράφος ανέφερε για τα ριάλιτι: «Πόσα ριάλιτι και πόσοι σταρ; Νιώθουν ότι είναι κάτι σημαντικό, είναι θλιβερό. Τρώμε στην μάπα ανθρώπους που είναι τίποτα από τα ριάλιτι!»!

Η δημοσιογράφος προχώρησε σε κρυοσυντήρηση ωαρίων και αυτό ήταν το καυστικό σχόλιο που δέχτηκε στα social media. «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων και ένας κύριος μου έγραψε: «Κι εγώ κατέψυξα την προβατίνα μου για να την φάω την Τσικνοπέμπτη». Με κορόιδευαν και γελούσανε με αυτό το «αστείο» σχόλιο για την κρυοσυντήρηση ωαρίων», αποκάλυψε.

"Είχα νευραλγία τριδύμου. Είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια που..."

Είχα αυτοάνοσο νόσημα εξαιτίας του στρες και της πίεσης που μου προκάλεσε η τηλεόραση. Είχα νευραλγία τριδύμου. Είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια στους ανθρώπους και ο πόνος της είναι ο τρίτος κατά σειρά πόνος στο ανθρώπινο σώμα. Είναι σαν να σε χτυπάει ρεύμα στο πρόσωπο, στο κεφάλι. Για δέκα δευτερόλεπτα δεν υπάρχεις, ο πόνος είναι σαν να σου βάζουν κατσαβίδι μες στο μάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μάγδα Τσέγκου στην εκπομπή του Alpha. «Έξι μήνες δεν μπορούσα να φάω κρέας. Οι πόνο ήταν φρικτοί. Δεν μπορείς να πλύνεις τα δόντια σου, δεν μπορείς να ακουμπήσεις το πρόσωπο σου. Σαν να χτυπάει ρεύμα σε κάθε τι που ακουμπάει πάνω στο πρόσωπο».

«Έκανα δυο χρόνια να το ξεπεράσω αυτό» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η δημοσιογράφος. «Πολλές φορές με έπαιρναν λιπόθυμη από τους πόνους».