Χαρούμενος μπαμπάς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού σήμερα, ο μεγάλος του γιος έγινε δύο ετών. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα με τους γιους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έτσι και σήμερα 10/2, θέλησε με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο προφίλ του να ευχηθεί στον γιο του που μεγάλωσε.
Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο
«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το μικρό μου αγόρι! Χρόνια πολλά γιε μου! Big2», έγραψε ο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ανάρτησή του.
Η ανάρτηση της συζύγου του Αντετοκούνμπο
Η πρόσφατη μανούλα και πολυαγαπημένη σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με μια ανάρτηση στο Instagram, ξάφνιασε τους πάντες με τα κιλά της εγκυμοσύνης, που δε μπορεί να χάσει με τίποτα!
Η Μariah, ακολουθεί και στηρίζει σε όλα του τα βήματα τον επιτυχημένο μπασκετμπολίστα, καθώς συχνά τους έχουμε δει σε εξόδους μαζί, πολύ ταιριαστούς. Η σύζυγός του, σε όλες τις κοινές τους εμφανίσεις, ήταν πάντα περιποιημένη, κομψή και σίγουρα με πολύ διαφορετική σιλουέτα από ότι σήμερα. Ασφαλώς, το ζευγάρι τους τα δύο τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει δύο πολύ όμορφα παιδάκια, στα οποία και η Μariah, αφοσιώθηκε.
Η αφοσίωση, σύμφωνα με το παράπονό της φαίνεται από την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς δε μπορεί να δεχτεί την αλλαγή του σώματός της, τα περιττά κιλά, που δε γίνεται να εξαφανιστούν παρά μόνο με δίαιτα. Αφού λοιπόν, τα παιδιά, αρχίζουν να μεγαλώνουν, καθώς βαφτίστηκε και ο δεύτερος γιός, (δες εδώ τι όνομα του έδωσαν), η νέα μανούλα νιώθει δυνατή να εφαρμόσει αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και σχετικά tips, τα οποία και μοιράστηκε με μια ανάρτηση στο Instagram.
«Δύσκολη η μετάβαση από το ένα παιδί στα δύο κάτω των δύο ετών… Ο συντονισμός του προγράμματος ενός βρέφους μαζί με του νηπίου, η εξισορρόπηση του ποιοτικού χρόνου και με τα δύο αγόρια, η έλλειψη ύπνου, αλλά ο μεγαλύτερος αγώνας ήταν να κοιτάζω τον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου. Και ναι, ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς θα πείτε για να δείξω στον εαυτό μου λίγη εκτίμηση, αλλά αυτά τα παιδάκια συν μια δίαιτα έχουν βάλει το κορίτσι σας να παλεύει με τα συναισθήματά της! Ήμουν αθλήτρια της πρώτης κατηγορίας που γυμναζόμουν κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα. Η αύξηση βάρους κάποτε ήταν δύσκολη, αλλά τώρα το να το χάσω κιλά φαντάζει αδύνατο», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.


">
">
">
">
">
">
">