Γη της Ελιάς: Σε σοκ η Δανάη Μπάρκα - Έμαθε πως καταστρέφεται από το ποτό ο...

Ο κακός χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Σε σοκ η Δανάη Μπάρκα - Έμαθε πως καταστρέφεται από το ποτό ο...

Το πρωί της Τετάρτης (9/2), η Δανάη Μπάρκα, όπως πάντα υποδέχθηκε στην εκπομπή τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, ο οποίος της μίλησε για τη Γη της Ελιάς και της αποκάλυψε ένα spoiler που την έκανε να σοκαριστεί κανονικά.

Αρχικά, ο Αλέξης Μίχας αναφέρθηκε στο μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, το οποίο θα αντιμετωπίσει δυσκολίες μετά τη γέννα και θα αναγκαστεί να μεταφερθεί σε θερμοκοιτίδα. Η χαρά που έχουν όλοι ωστόσο για τον ερχομό του ξεπερνά την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Στάθης θα είναι ο μόνος από την οικογένεια των Καπερνάρων που θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την Βασιλική καθώς θα συγκινηθεί ιδιαίτερα από τη γέννηση του εγγονιού του. Αυτό θα τον φέρει σε ρήξη με την Αρετή και τον Στέφανο και έτσι θα ξεκινήσει το ποτό, ενώ σε λίγο καιρό θα δούμε μία ακόμα ηθοποιό να μπαίνει στη σειρά.

To spoiler για τη Γη της Ελιάς που σόκαρε τη Δανάη Μπάρκα

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 9/2 επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς

Το Εφετείο για την περιουσία της Μυρτάλης ξεκινά κι όλοι είναι αγχωμένοι για το αποτέλεσμα. Ο Θεοδόσης συνεχίζει να ξοδεύει χρήματα και αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο στον Αλέξη. Η Ιουλία ερωτεύεται όλο και περισσότερο τον Γιώργη, και το ζευγάρι διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο.

Η Μαργαρίτα κάνει κατάθεση ψυχής στον Θεοδόση και του μιλά για όσα πέρασε τα προηγούμενα χρόνια μακριά του. Η Ισμήνη δεν συγχωρεί το ψέμα του Κωνσταντίνου και τον αποφεύγει. Ο Αλέξης μαθαίνει ότι η Μυρτάλη χώρισε με τον Στέφανο κι αναστατώνεται. Αμέσως μετά εξαφανίζεται και η Μαργαρίτα ανησυχεί πολύ ότι πηγαίνει να βρει τη Μυρτάλη.

Ο Θεοδόσης αισθάνεται τη θηλιά να στενεύει γύρω από τον λαιμό του, καθώς τα τηλεφωνήματα και οι απειλές συνεχίζονται. Η απόφαση του Εφετείου βγαίνει και ο Λυκούργος την ανακοινώνει στη Μυρτάλη.

Η Μυρτάλη στην Γη της Ελιάς.