Θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες - Πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Έχει να γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες - Πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και σε λίγο καιρό αναμένεται να ανακοινωθεί η είσοδος μίας νέας αγαπημένης ηθοποιού που θα ενσωματωθεί στο καστ του σίριαλ.

Η ηθοποιός αυτή πρόκειται να ενσαρκώσει το ρόλο της «Εύας Δήμα», ο οποίος προοριζόταν για τη Βαρβάρα Λάρμου. Εκείνη ωστόσο διαγνώσθηκε με κορωνοϊό και έτσι δεν μπόρεσε να αρχίσει άμεσα γυρίσματα για τη σειρά. Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου λοιπόν έπρεπε να βρουν μία αντικαταστάτρια.

Η νέα ηθοποιός που μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Τον ρόλο λοιπόν θα αναλάβει η Χρύσα Παππά, η οποία έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Ανδρέα Γεωργίου, ενώ η Βαρβάρα Λάρμου θα μπει στη σειρά με άλλο ρόλο. Μαζί φυσικά με τις δύο αυτές κυρίες, στη σειρά θα μπει και ένας κούκλος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον νέο έρωτα της Μυρτάλης (δείτε εδώ ποιος είναι).

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς (7/2) - Επεισόδιο 142

Ο Στάθης ταράζεται με τα νέα για την υγεία της Βασιλικής και πιέζει τον Πότη να μάθει όσα περισσότερα μπορεί. Ο Πότης τον διαβεβαιώνει πως η Βασιλική γύρισε στο σπίτι κι εκείνος με τη σειρά του ενημερώνει την Αρετή και τον Στέφανο. Η ημέρα του Εφετείου πλησιάζει κι ο Λυκούργος ενημερώνει τη Μυρτάλη. Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Ισίδωρου και του Μάνου για την έκβαση του αποτελέσματος.

Ο Κουράκος ζητά από τον Ιάκωβο να κόψει τα πολλά πάρε -δώσε με τον Στάθη, αλλά εκείνος του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει να φοβάται τίποτα. Παράλληλα, ο Ισίδωρος πιέζει την Ιουλία να κάνει παιδί. Την ίδια ακριβώς επιθυμία εκφράζει κι ο Μάνος στη Μαρίνα, αλλά εκείνη δεν θεωρεί πως χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για μια εγκυμοσύνη. Ο Αλέξης παίρνει τη φαρμακευτική του αγωγή για να απαλλαγεί από τις φαντασιώσεις του, αλλά η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας μιας ακόμα έκρηξής του. Η Βασιλική δέχεται επίσκεψη από τη Μυρτάλη και την Άννα, και μαθαίνει τα νέα της οικογένειάς της. Η Ιουλία συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση του ελαιοτριβείου, γεγονός που τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Στάθη, όταν αυτός πάει εκεί για να κάνει μια επαγγελματική πρόταση.