"Για εμένα είναι αγαπητοί..." - Οι δηλώσεις του Τσακίρογλου για Λιγνάδη και Φιλιππίδη που θα συζητηθούν

Ο ρόλος του στη νέα σειρά του Mega

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Νικήτας Τσακίρογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή το ρόλο του στη νέα σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό». Ο καθηλωτικός με τις ερμηνείες του ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη, αλλά και για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις του Νικήτα Τσακίρογλου και για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Όλοι οι ρόλοι είναι πρόκληση, ιδιαίτερα αυτός, γιατί το περιεχόμενο είναι θρησκευτικό. Πήγαμε σε διάφορα μέρη που έζησε για να φέρουμε στο προσκήνιο τις μνήμες αυτού του αγίου. Εγώ υπηρετώ τη θρησκεία μέσα από το χώρο του θεάτρου.

Η σύζυγος μου είναι μία πιστή γυναίκα, είμαστε αγαπημένο ζευγάρι. Είναι ένας άνθρωπος ταλαντούχος θεωρώ, καλύτερη από εμένα».

Για το κίνημα metoo, ο Νικήτας Τσακίρογλου είπε: «Την εξουσία πρέπει να την έχεις, αλλά όχι να την εκμεταλλευτείς και να ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Έχω σαν αρχή “μην κάνεις ότι δεν θα ήθελες να σου κάνουν”».

Όσον αφορά τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νικήτας Τσακίρογλου απάντησε: «Για μένα είναι αγαπητοί συνάδελφοι και θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι. Ο καθένας πράττει αυτό που νομίζει και αυτό που επιτάσσει η ηθική του. Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι υπερέβαλαν εαυτό έχοντας κάποια εξουσία στα χέρια τους».

Έκτακτες εξελίξεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από τη δίκη του

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη, μόλις λίγες μέρες πριν από την προγραμματισμένη δίκη του. Ο ηθοποιός τις τελευταίες ώρες μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού από την Τρίπολη.

Όπως αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr βάσει του υπ΄αριθ. 88/2022 βουλεύματος το οποίο εκδόθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2022 οι δικαστές του αρμόδιου συμβουλίου αποφάσισαν την παράταση κατά έξι μήνες της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση αφενώς εξαλείφουν οποιονδήποτε κίνδυνο άρσης της προσωρινής κράτησης θα υπήρχε υπό το δεδομένο ότι τον Φεβρουάριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σύλληψη και την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και αφετέρου προχωρούν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα σε ότι αφορά την αξιολόγηση του υλικού της δικογραφίας.

Σημειώνεται ότι ο Λιγνάδης αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών στις 11 Φεβρουαρίου κατηγορούμενος για τέσσερις συνολικά βιασμού, σε βάρος ανδρών εκ των οποίων οι τρεις ήταν ανήλικοι όταν φέρεται να έλαβαν χώρα οι συγκεκριμένες κακοποιητικές πράξεις. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για “σκευωρία” η οποία εξυφάνθηκε προκειμένου να πληγεί ο ίδιος αλλά και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη!