Ότι πιο ρομαντικό - Το δώρο που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Νάνσυ Αντωνίου

Για την ονομαστική της εορτή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ότι πιο ρομαντικό - Το δώρο που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Νάνσυ Αντωνίου

Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου που είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί ενώ δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους.

Μάλιστα, πέρα από σύντροφοι είναι και συνεργάτες, καθώς η Νάνσυ είναι η αρχισυντάκτρια στην εκπομπή του, «The 2night Show», ενώ συνεργάζονται και σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας.

Η ίδια χθες (18/1) είχε την ονομαστική της εορτή, μιας και το βαπτιστικό της όνομα είναι Αθανασία, για αυτό και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να της κάνει ένα δώρο, το οποίο ήταν μια δημιουργία με ροζ και λευκά τριαντάφυλλα, που σχεδιάζουν ένα αρκουδάκι ενώ της είχε ευχηθεί και μέσα από την εκπομπή του για τα γενέθλιά της πριν λίγο καιρό.

Φυσικά, η Νάνσυ Αντωνίου θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτό και το δημοσίευσε λίγο αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ αγάπη μου».

Το δώρο του Αρναούτογλου στην Αντωνίου

Το δώρο του Αρναούτογλου στην Αντωνίου

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Αρναούτογλου

Μπορεί ως επί το πλείστον να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους, ωστόσο υπάρχουν φορές που και οι δύο μοιράζονται κοινές στιγμές τους. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου.

Μάλιστα, οι αναφορές και των δύο για την σχέση τους αυξάνονται με το πέρας του χρόνου, το ίδιο και οι φωτογραφίες τους. «Υπήρξα και μη σταθερός στην προσωπική μου ζωή… δεν θέλω να απολογηθώ γιατί όσο ήμουν ελεύθερος και νέος ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να κοροϊδέψω, δεν υποσχέθηκα εγώ κάτι… δεν υποσχέθηκα γάμους.
Με την Νάνσυ Αντωνίου είναι μία πολύ μεγάλη ιστορία, όποιος δεν την ξέρει δεν θα την καταλάβει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής σε μια πρόσφατη συνέντευξή του.

Αυτή τη φορά, η Νάνσυ θέλησε να μοιραστεί με τους διαιδκτυακούς της φίλους μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Ελαφόνησο.