Έλενα Μπάση: Η αποκάλυψη που έκανε για το φιλί με τον Βασιλάκο σχεδόν έναν χρόνο μετά το Bachelor 1

«Μου ήρθε πολύ απότομο, μου λέει...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Μπάση: Η αποκάλυψη που έκανε για το φιλί με τον Βασιλάκο σχεδόν έναν χρόνο μετά το Bachelor 1

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του περσινού The Bachelor είναι αναντίρρητα η Έλενα Μπάση η οποία είναι πλέον φουλ ανανεωμένη και αδυνατισμένη. Η ίδια, το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και τα αποκάλυψε όλα.

Μεταξύ άλλων, η Έλενα αναφέρθηκε στο φιλί που είχε ανταλλάξει με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η δήλωση της Έλενας Μπάση για το Bachelor και τον Βασιλάκη

«Κανονικά ο άνδρας πρέπει να φιλήσει πρώτος μια γυναίκα. Τώρα να σας κάνω μια αποκάλυψη; Δεν ξέρω αν πρέπει. Ο Παναγιώτης με φίλησε και τον είχα σπρώξει. Μου ήρθε πολύ απότομο, μου λέει κλείσε τα μάτια και ξαφνικά ένιωσα κάτι στα χείλη μου. Νόμιζα ότι θα μου έδινε το τριαντάφυλλο, δεν περίμενα φιλί».

«Να μην ξεχάσεις ποτέ την μάχη αυτή που δώσαμε κάποτε για σένα»

Η Έλενα Μπάση, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και υποστήριξης στον Παναγιώτη Βασιλάκο, για πρεμιέρα του νέου ριάλιτι, Battle of the couples.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια η οποία κάποτε ήταν "τρελή" για τον κούκλο μελαχρινό, θέλησε μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να ευχηθεί για το νέο του ξεκίνημα.

«Καλή επιτυχία Παναγιώτη μου @vasilakospanagiotis12 στο νέο reality @Battle of the couples του @alphatv !Να μην ξεχάσεις όμως ποτέ και την μάχη αυτή που δώσαμε κάποτε για σένα στο @thebachelorgralphatv#», έγραψε η Έλενα Μπάση, μετά την ανάρτηση του Βασιλάκου από την αρένα του ριάλιτι.

Μπάση Βασιλάκος