Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει με την κόρη της, Βαλέρια; Μυστήριο με την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε

Δείτε την εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει με την κόρη της, Βαλέρια; Μυστήριο με την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια Λάτσιου, παρά το γεγονός πως διατηρεί κλειστό το προφίλ της στο instagram απασχολεί πολύ τα media με τις αλλαγές που κάνει σε αυτό, όσον αφορά το bio και την κεντρική φωτογραφία. Συγκεκριμένα, εδώ και μέρες έχει αφήσει ένα μυστήριο να πλανάται για το ποιος είναι ο λόγος που την έκανε όχι μόνο να σβήσει το πρόσωπο της από την κεντρική φωτογραφία, αλλά και να διαγράψει κάποιες αναρτήσεις της.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες από την αρχή η Βαλέρια είχε 3 δημοσιεύσεις στο προφίλ της ενώ "έπαιζε" πολύ με την εξωτερική φωτογραφία.

κόρη Γιάννη Λάτσιου

Βαλέρια Λάτσιου

Βαλέρια Λάτσιου instagram

Από εδώ και πέρα η Βαλέρια αποφασίσει να διαγράψει τις δημοσιεύσεις της κι από 3 να γίνουν 1...

Βαλέρια κόρη Ελένης Μενεγάκη

Ύστερα, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη θέλησε να αλλάξει πάλι φωτογραφία και να γράψει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο προφίλ της στο instagram: "Stay Positive", που σημαίνει "Κάνε θετικές σκέψεις"

Ελένη Μενεγάκη Βαλέρια Λάτσιου Instagram

Κι ενώ κυλούσαν όλα ήρεμα και ώρα, την προηγούμενη εβδομάδα ξαφνικά αποφάσισε να αφαιρέσει εντελώς την κεντρική φωτογραφία της και να βάλει απλά ένα ροζ φόντο χωρίς κανείς να ξέρεις το γιατί...

Η τελευταία φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο instagram σαν κεντρική από την κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια

Ελένη Μενεγάκη παιδιά

Και όσο γινόντουσαν αυτά, η Ελένη Μενεγάκη με την άλλη κόρη της, Λάουρα, είχαν βγει για ψώνια! Η Λάουρα έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ίδια η μαμά της. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr εδώ!

Ελένη Μενεγάκη: Το πρόσωπο της μικρής Βαλέριας σε πολύ κοντινή φωτογραφία! Έχει τα χείλη και τα μάτια της παρουσιάστριας!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στα τέσσερα παιδιά της και προσπαθεί να τα προστατεύσει από την έκθεση στα media, για αυτό και δεν δείχνει ποτέ τα πρόσωπα τους στις κάμερες.

Μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα καθημερινά, ωστόσο πάντα είναι προτεραιότητα της, τα παιδιά της.

Πριν λίγα λεπτά η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της Βαλέριας χωρίς μωσαϊκό στο πρόσωπο κάτι που μας ξάφνιασε. Η μεσαία κόρη της έγινε 12 χρονών και με τον τρόπο αυτό θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια.

«Το κοριτσακι μου σημερα γινεται 12 χρονων ! Χρονια πολλα λατρεμενο κοριτσι ! Σε λατρευουμε», έγραψε στην λεζάντα της.

Ελένη Μενεγάκη κόρη

Βαλέρια Λάτσιου