Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λακαράκη θέλησε να ανεβάσει μία ακόμα φωτογραφία από τις μαγευτικές διακοπές που έκανε στην Κρήτη και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το δωμάτιο του ξενοδοχείου που την φιλοξένησε, το οποίο έχει μέσα ιδιωτική πισίνα.
Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει να μη θέλει να φύγει από νησί και να μην τελειώσει το φετινό της καλοκαίρι. Έτσι συνεχίζει να ανεβάζει ακάθεκτη φωτογραφίες από τις διακοπές της.
Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε στη βεράντα του ξενοδοχείου όπου έμεινε για λίγες μέρες στην Κρήτη και δε θα μπορούσαμε να κρύψουμε, πως αυτό που μας τράβηξε το μάτι ήταν η πισίνα που είχε πίσω της.
Χθες βέβαια, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Δείτε τη εδώ!
Αυτή είναι η ιδιωτική πισίνα που είχε το δωμάτιο της Βάσως Λασκαράκη στην Κρήτη
Νέες φωτογραφίες από το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου – Βάσως Λασκαράκη στην Κρήτη! Απίστευτος κήπος
Νέες φωτογραφίες από το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσω Λασκαράκη στην Κρήτη. Θα πάθετε πλάκα με τον απίστευτο κήπο τους. Το ζευγάρι περνάει όμορφες και χαλαρές στιγμές μακριά από την Αθήνα.
Το ζευγάρι ζει τις πιο όμορφες στιγμές στη σχέση του, όπως άλλωστε βλέπουμε και από τις αναρτήσεις που ανεβάζουν καθημερινά στους λογαριασμούς τους στα social media. Οι δυο τους μετά την καραντίνα, παρέα με την μικρή Εύα κάνουν βόλτες εκτός σπιτιού, αλλά περνάνε όμορφα και μέσα στο σπίτι τους.
Τώρα λοιπόν που άνοιξαν οι «δρόμοι» για τα νησιά βρήκαν ευκαιρία να φύγουν. Το ζευγάρι και η Εύα πήγαν στον αγαπημένο τους προορισμό. Αυτός δεν είναι άλλος από το χωριό του γνωστού σεφ στο Ηράκλειο Κρήτης.
Μάλιστα ανεβάζουν και στιγμές από εκεί στα social media τους και το σπίτι τους είναι πραγματικά υπέροχο. Ο κήπος τους πραγματικά θα σε ξετρελάνει.
Μάλιστα έχουν και μια αιώρα σε αυτόν και διασκεδάζουν το βράδυ με την παρέα τους.
Δείτε την ανάρτηση:


">
">
">
">
">
">
">