Νίκος Μίχας: Πήγε για μπάνιο με τη κόρη του και έχουμε φωτογραφίες

Οι στιγμές αγάπης μπαμπά και κόρης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μίχας: Πήγε για μπάνιο με τη κόρη του και έχουμε φωτογραφίες

Ο Νίκος Μίχας έχει γίνει μπαμπάς και αυτό το καλοκαίρι το πέρασε σε παραλίες με την κόρη του και την αγαπημένη του. Φυσικά δεν παρέλειψε να βγάλει φωτογραφίες και να τις ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αυτό ήταν το πρώτο καλοκαίρι με την πριγκίπισσά του και ο ίδιος ο Νίκος Μίχας δημοσίευσε φωτογραφίες στο instagram με την μικρούλα του στην παραλία. Ο Νίκος με τη σύζυγό του και την μικρούλα απόλαυσαν τις πρώτες τους βουτιές και ο πανευτυχής μπαμπάς δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες.

«Ανέκαθεν με αφορούσε η πατρότητα, αλλά ποτέ δεν το πίεσα. Θεωρώ πως αυτά γίνονται κάπως πιο αυθόρμητα. Για μένα είναι μια πολύ όμορφη αλλαγή στη ζωή μου που με γεμίζει χαρά! Ένιωσα μεγάλη χαρά! Η χαρά ήταν το πρώτο και το κύριο πράγμα που αισθάνθηκα. Μετά ήρθαν όλα τα επόμενα…», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Οι τρυφερές φωτογραφίες:

Νίκος Μίχας μαζί με την κόρη του

Νίκος Μίχας μαζί με την κόρη του

Νίκος Μίχας μαζί με την κόρη του

Νίκος Μίχας μαζί με την κόρη του

Οι πρώτες φωτογραφίες του Νίκου Μίχα με την γυναίκα και την κόρη του

Τον θυμάστε; Δεν φαντάζεστε τι κάνει σήμερα ο Νίκος Μίχας!

Τον Νίκο Μίχα τον γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story, όμως τι κάνει σήμερα; Δε θα το πιστέψετε είναι γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο!

Εδώ και δέκα ημέρες έχεις διοριστεί σε δημόσιο νοσοκομείο ως γιατρός.

Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είναι μια πολύ ξεχωριστή καινούρια εμπειρία. Μου αρέσει να προχωρώ διεκδικώντας κάθε επόμενο βήμα στη ζωή μου.

Η φύση του ιατρικού επαγγέλματος έχει να κάνει καθαρά με την προσφορά.

Είμαι ένας δοτικός άνθρωπος, της προσφοράς. Και με τη μουσική έχω επίσης την ίδια φιλοσοφία. Πάντοτε ήθελα το κοινό να εισπράττει την ενέργειά μου στη σκηνή, να αισθάνεται όμορφα έπειτα από μια παράσταση. Στην ιατρική τα πράγματα είναι ακόμα πιο καθαρά. Δεν υπάρχει πιο δυνατό συναίσθημα από το να μπορείς να θεραπεύσεις έναν άνθρωπο. Δεν το αντιμετωπίζω ως επάγγελμα.