Συγκινεί η Δέσποινα Στυλιανοπούλου - "Πρώτη φορά το βιώνω αυτό"

Τι είπε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Δέσποινα Στυλιανοπούλου -

Η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε για το πως βιώνει αυτές τις ημέρες που είμαστε σε καραντίνα, λόγω και των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Η ίδια συγκίνησε όταν είπε ότι είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και προσεύχεται.

Ειδικότερα η ηθοποιός μίλησε στην Espresso για τις εξελίξεις και τα όσα περνάμε αυτές τις ημέρες, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο που η ίδια βιώνει όλο αυτό που συμβαίνει. Όπως είπε είναι κάτι που ζει πρώτη φορά, όπως άλλωστε και όλοι μας. "Είναι σαν τα να έχεις όλα και να μην έχεις τίποτα" λέει χαρακτηριστικά η ίδια.

Ακόμα πρόσθεσε ότι είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και προσεύχεται, για όλο τον κόσμο που περνά δύσκολες στιγμές, εξαιτίας και των εξελίξεων. Η ίδια έκανε ακόμα λόγο για μια "δοκιμασία από τον Θεό".

Τα συγκινητικά λόγια της Δέσποινας Στυλιανοπούλου για τα όσα βιώνουμε

Η ηθοποιός συγκεκριμένα είπε ότι είναι μια δοκιμασία για να έρθουμε κοντά στον θεό, αλλά και σε όλα αυτά που έχουμε ξεχάσει.

"Πρώτη φορά βιώνω ένα τέτοιο φαινόμενο. Είναι σαν να τα έχεις όλα, αλλά να μην έχεις τίποτε. Θα έλεγα πως είναι μια δοκιμασία από τον Θεό για να έρθουμε πιο κοντά σ’ Εκείνον, αλλά και σε πράγματα που έχουμε ξεχάσει. Κυρίως φοβάμαι για τους νέους, γιατί κανένας δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι" είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα μίλησε για τον φόβο αλλά και για τους συνανθρώπους της τους οποίες σκέφτεται και νοιάζεται.

"Δεν σου κρύβω ότι εδώ, στο δωμάτιο όπου είμαι κλεισμένη, δεν σταματάω να προσεύχομαι για όλο τον κόσμο. Μπορεί να φοβάμαι, γιατί έχω περασμένη ηλικία πλέον, όμως νοιάζομαι για όλους τους συνανθρώπους μου. Διότι πολλοί από αυτούς με αγάπησαν και νοιάζονται για μένα. Είμαι βέβαιη ότι θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα και θα βρεθούμε σύντομα και πάλι στις εκκλησιές μας, να προσευχηθούμε. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει την υγειά του και να παραμείνει ενωμένος και δυνατός" ήταν τα λόγια της. Για τις εξελίξεις και πως βιώνει την κατάσταση που ζούμε με τον ιό μίλησε ωστόσο και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης. Τι είπε;