Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και το Lost - Θετικός ο Daniel Dae Kim

Ποια τα συμπτώματα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο κορωνοϊός

Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και το Lost καθώς βρέθηκε θετικός ο πρωταγωνιστής Daniel Dae Kim. Ο ίδιος αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα του και ποια η κατάσταση της υγείας του.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του στις επιτυχίες «Lost» και «Hawai 5-0». Ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη μέσα από το προφιλ στο Instagram και πιστεύει ότι κόλλησε τον ιό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «New Amsterdam» στην Νέα Υόρκη.

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός, άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στο λαιμό, όταν επέστρεψε στην οικογένεια του στην Χαβάη μετά τα γυρίσματα της σειράς που διεκόπησαν λόγω του ιού.Ο ίδιος μπήκε σε καραντίνα και άρχισε να έχει και άλλα συμπτώματα, όπως σφίξιμο στο στήθος, πόνους στο κορμί και πυρετό.

Μετά το τεστ που βρέθηκε θετικός βρίσκεται σπίτι και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα με αγωγή, ξεκούραση και πίνοντας πολλά υγρά. Θετική βρέθηκε και ηθοποιός του La Casa de Papel

«Χθες, διαγνώστηκα με την COVID-19, τη νόσο που προκαλεί ο κορονοϊός. Φαίνεται πως θα γίνω καλά, όμως ήθελα να το μοιραστώ με εσάς με την ελπίδα ότι θα το βρείτε κατατοπιστικό ή χρήσιμο. Ελπίζω όλοι να είστε προπαντός ασφαλείς και ήρεμοι» έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε το βίντεο:

Ποια η σειρά Lost που έπαιζε ο Daniel Dae Kim

Οι Αγνοούμενοι (αγγλικά: Lost) είναι αμερικανική τηλεοπτική δραματική σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά από το κανάλι ABC στις 22 Σεπτεμβρίου του 2004 και ολοκληρώθηκε στις 23 Μαΐου του 2010, αποτελούμενη συνολικά από έξι κύκλους και 121 επεισόδια. Η σειρά περιέχει στοιχεία του υπερφυσικού και επιστημονικής φαντασίας, και ακολουθεί τη ζωή των επιζώντων ενός αεροπορικού δυστυχήματος ένα μυστηριώδες τροπικό νησί κάπου στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Τυπικά, τα επεισόδια, περιλαμβάνουν μία βασική πλοκή που εξελίσσεται στο νησί, η οποία εμπλουτίζεται από σκηνές με αναδρομές και επαναφορές στο τώρα, οι οποίες προσφέρουν επιπλέον γνώσεις στους εμπλεκόμενους χαρακτήρες.

Το Lost δημιουργήθηκε από τους Τζέφρεϊ Λίμπερ, Τζέφρεϊ Τζ. Άμπραμς και Ντέιμον Λίντλοφ, οι οποίοι μοιράστηκαν τις μνείες για τη σεναριογραφία στους τίτλους τέλους του πιλοτικού επεισοδίου, το οποίο σκηνοθετήθηκε από τον Άμπραμς. Κατά τη διάρκεια της προβολής της σειράς, οι Λίντλοφ και Κάρλτον Κιους εργάστηκαν ως showrunners και επικεφαλής σεναριογράφοι, σε συνεργασία με ένα μεγάλο αριθμό άλλων παραγωγών και συγγραφέων. Λόγω του τεράστιου καστ και του κόστους κινηματογράφησης, κατά κύριο λόγο στο Οάχου της Χαβάης, το Lost ήταν μία από τις ακριβότερες τηλεοπτικές παραγωγές, με τον πιλότο να κοστίζει περισσότερα από 14 εκατομμύρια δολάρια. Το σύμπαν και η μυθολογία της σειρά έχουν επεκταθεί σε έναν αριθμό μέσων, κυρίως μέσω μίας σειράς επιτελούμενης από μίνι επεισόδια, ονόματι Missing Pieces, και ένα δωδεκάλεπτο επίλογο με τον τίτλο The New Man in Charge.

Το Lost σημείωσε μεγάλη αποδοχή και έγινε εμπορική επιτυχία με την πρώτη προβολή του, ενώ θεωρείται από τους κριτικούς ως μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές δραματικές σειρές όλων των εποχών.[3] Ο πρώτος κύκλος συγκέντρωσε ένα μέσο ποσοστό 16 εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά επεισόδιο,[4] ενώ ο έκτος και τελευταίος κύκλους περισσότερους από 11 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο. Το Lost απέσπασε εκατοντάδες υποψηφιότητες για βραβεία κατά την περίοδο προβολή του και κέρδισε πολλά από αυτά, συμπεριλαμβανομένου του Έμμυ για την Καλύτερη Δραματική Σειρά το 2005, του BAFTA για την Καλύτερη Αμερικανική Είσοδο, της Χρυσής Σφαίρας για την Καλύτερη Δραματική Σειρά το 2006 και ένα Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών για το Εξαιρετικό Σύνολο σε Δραματική Σειρά.