Βάσω Λασκαρακη: Η Άννα από το Έρωτας Μετά δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα

Έκανε spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαρακη: Η Άννα από το Έρωτας Μετά δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα

Συνεχίζονται τα γυρίσματα για την καθημερινή δραματική σειρά του ALPHAtv, «Έρωτας Μετά». Μάλιστα, η τηλεοπτική Άννα, την οποία υποδύεται η Βάσω Λασκαράκη, δημοσίευσε φωτογραφία πίσω από τις κάμερες της σειράς.

Η ηθοποιός μετά την επιτυχία που είδε στο «Σόι σου», την κωμική επίσης, σειρά του ALPHAtv, πλέον την παρακολουθούμε σε κάτι τελείως διαφορετικό από ότι την έχουμε δει τα τόσα χρόνια της καριέρας της. Ακόμη και σε δραματική σειρά αποδεικνύει πως είναι πολύ ταλαντούχα.

Πριν από λίγες ώρες, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Έρωτας Μετά» τα οποία πραγματοποιούσαν.

Η πρωταγωνίστρια μας έκανε spoiler για την τοποθεσία τους.

Βάσω Λασκαρακη Έρωτας Μετά

Όσον αφορά την σειρά, σας έχουμε και ένα spoiler «φωτιά». Η Βάσω Λασκαράκη ή αλλιώς Άννα, θα βάψει τα χέρια της με αίμα.

Το Έρωτας Μετά φεύγει από τον Alpha tv αλλά η Βάσω Λασκαράκη μένει

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στον Alpha tv, αφού το Έρωτας Μετά φεύγει αλλά η Βάσω Λασκαράκη μένει! Φυσικά, έχω όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr. Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για την ηθοποιό, η οποία φέτος έχει δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Τι κι αν η σειρά δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση στους πίνακες τηλεθέασης, οι κριτικές κοινού και ειδικών για την Βάσω Λασκαράκη ήταν αν μη τι άλλο αποθεωτικές, αφού ήταν η πρώτη φορά που θα έκανε δράμα στην τηλεόραση. Για να είμαι βέβαια ακριβής, το Έρωτας Μετά είναι ερωτικό θρίλερ, αλλά απέχει πολύ από τις κωμικές σειρές στις οποίες την είχαμε γνωρίσει.

Έτσι λοιπόν, μπορεί να μην υπάρχει περιθώριο ώστε να συνεχίσει η σειρά στον Alpha tv, αλλά στο κανάλι θέλουν οπωσδήποτε την Βάσω και του χρόνου. Βλέπετε είναι αρκετά ευχαριστημένοι μαζί της και μάλιστα αυτή τη περίοδο ήδη αναζητούν πού θα την αξιοποιήσουν.... Μην σας φαίνεται νωρίς, γιατί το Έρωτας Μετά πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του, όπως και η σεζόν!

Τι θα κάνει η Βάσω Λασκαράκη στον Alpha tv μετά το Έρωτας Μετά

Μετά το Πάσχα λοιπόν ξεκινούν οι συζητήσεις από όλα τα κανάλια, με τα πρόσωπα που θέλουν να έχουν στο δυναμικό τους και την επόμενη χρονιά. Η Βάσω Λασκαράκη είναι ένα από αυτά και στον Alpha tv σκέφτονται σοβαρά να τις δώσουν και του χρόνου πρωταγωνιστικό ρόλο σε αντίστοιχο πρόγραμμα, μιας και τα πήγε πολύ καλά. Και τα επαγγελματικά της και τα προσωπικά βαίνουν πολύ καλώς λοιπόν, μιας και ποιος μπορεί να ξεχάσει τις grande φωτογραφίες με τον σύζυγό της από την Σουηδία - δείτε τους εδώ με σχεδόν ασορτί μπουφάν.

Αν θέλετε την γνώμη μου της αξίζει γιατί δουλεύει πολύ και στο παρελθόν δεν της ήρθαν και όλα άκρως δεξιά... Αυτά από εμένα για σήμερα, για ότι νεότερο θα επανέλθω!