Ιωάννα Τούνη: Την ρώτησαν για τον Νώντα Παπαντωνίου και η αντίδραση της ήταν... απίστευτη

Τι απάντησε;

Ιωάννα Τούνη: Την ρώτησαν για τον Νώντα Παπαντωνίου και η αντίδραση της ήταν... απίστευτη

Για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους, δημοσιογράφος ρώτησε την Ιωάννα Τούνη για τον πρώην σύντροφο της, Νώντα Παπαντωνίου. Η αντίδραση της απάντησης της ήταν απίστευτη, καθώς «έκλεισε» πολλά στόματα με την δήλωση της.

Η εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος, συνάντησε την πρώην παίκτρια του My style rocks σε δημόσια έξοδο της και δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για τον μπασκετμπολίστα που ήταν μαζί πολύ καιρό.

«Έχω σχέση εδώ και μισό χρόνο σχεδόν και είμαι πάρα πολύ καλά. Έχει κάποιους χώρους εστίασης, δουλεύει πολύ αλλά μένουμε μαζί και τον βλέπω κυρίως βραδινές ώρες που θα τελειώσουμε με τις δουλειές μας. Τώρα θα μιλάμε με τον πρώην και τον νυν εναλλάξ; Δεν γνωρίζω τι έχει πει ο πρώην μου και όλοι οι πρώην μου. Μαζέψτε τους και κάντε γκάλοπ», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Μάλιστα, οι δηλώσεις της αυτές έρχονται μετά την είδηση πως διασκέδασαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Ιωάννα Τούνη Νώντας Παπαντωνίου

Νώντας Παπαντωνίου: «Σπάει» τη σιωπή του για τη σχέση του με την Ασημίνα και πετάει «καρφιά» στην Τούνη!

Ο Νώντας Παπαντωνίου «σπάει» την σιωπή του πρώτη φορά για την σχέση του με την Ασημίνα από το GNTM και πετάει «καρφιά» στη Ιωάννα Τούνη.

Ο μπασκετμπολίστας μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό, όσο και στο αν έχει και ο ίδιος προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

«Με την Ιωάννα ήμασταν κοντά στα δυο χρόνια μαζί. Δεν θα μπορούσαμε να ξαναείμαστε μαζί. Ο καθένας μας έχει πάρει τον δρόμο του. Νομίζω ότι ταιριάζαμε γενικά, όχι μόνο εμφανισιακά. Δίπλα της πήρα μάστερ σαν φωτογράφος» είπε αρχικά ο Νώντας Παπαντωνίου.

Όταν ρωτήθηκε για τον νέο σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, απάντησε αναφερόμενος μάλιστα και στις φήμες πως είναι μαζί με την Ασημίνα: «Δε θεωρώ φυσιολογικό να αλλάζουν τα συναισθήματα τόσο γρήγορα. Δε θέλω να αφήσω υπονοούμενα. Ο καθένας όπως νιώθει. Αλλά εγώ σαν άνθρωπος δε μπορώ να προχωρήσω τόσο εύκολα. Δε θα παρουσίαζα κάτι τόσο εύκολα. Δηλαδή και εγώ να ήμουν ζευγάρι με την Ασημίνα δε θα βλέπατε πουθενά τίποτα. Ακούγονται διάφορα, αλλά δε με απασχολεί. Ούτε επιβεβαιώνω κάτι, αλλά ούτε και διαψεύδω».