Η πιο γλυκιά ηθοποιός της καθημερινής σειράς “Έλα στη Θέση μου” μας σύστησε τον μπαμπά της μέσω Instagram και αυτό φυσικά που παρατηρήσαμε είναι πως οι δυο τους μοιάζουν αρκετά!
Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός εξέφρασε και ένα μικρό… παραπονάκι για τον πατέρα της… Ποιο είναι αυτό; Διαβάστε παρακάτω…
Δείτε ακόμη: Γιατί ο Αγγελόπουλος και η Ζαρίφη βγάζουν τις γλώσσες τους….
Ο λόγος για την όμορφη Πένυ Αγοραστού την οποία απολαμβάνουμε κάθε μέρα μέσα από την σειρά “Έλα στη Θέση μου”.
Η ηθοποιός “ανέβασε” στα Instastories της μια φωτογραφία στην οποία έχει χωθεί στην αγκαλιά του πατέρα της.
Δείτε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις; Όλη η αλήθεια!
“Γενικά μια καταπίεση! Υγ: Εσείς κορίτσια πάτε ακόμα στην αγκαλιά του μπαμπά σας; Πότε σταματάει αυτό το χούι;;;” γράφει η όμορφη ηθοποιός στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία.
Δείτε ακόμη: Έκτακτο:Έλεγχος στην περιουσία του Μένιου Φουρθιώτη! Aπίστευτη εξέλιξη!
Πάντως, όσο μπορέσαμε να διακρίνουμε, οι δυο τους μοιάζουν πάρα πολύ! Εσείς τι λέτε;
Δείτε ακόμη: Ειρήνη Παπαδόπουλου: Ξανά με τον Πηλαδάκη; Η πολιορκία,το παρασκήνιο,ο πάγος και ο αρκούδος!
Το όνομα πάντως της Πένυς Αγοραστού ακούγεται όλο και περισσότερο τις τελευταίες ώρες! Ο λόγος είναι ένας και λέγεται “Survivor 3”!
Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Youweekly.gr και θα τα μάθετε όλα!


">
">
">
">
">
">
">