Αλλο ένα παιδί αγνοείται από τη Δευτέρα το απόγευμα στο Μάτι όταν στην περιοχή έφτασε η φωτιά. Πρόκειται για τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο.
Η πατέρας του κάνει έκκληση και μέσω του facebook αν κάποιος έχει δει τον 13χρονο. Διαβάστε παρακάτω…
Δείτε ακόμη: Απίστευτη ιστορία! Κάηκαν αγκαλιασμένοι! – “Συνόδευσε” τον σύζυγό της στις φλόγες ενώ μπορούσε να φύγει!
«Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιού μου ετών 13. Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος Αγνοείται από εχθές στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παππούδες του με το αμάξι του Θείου του. (Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννακου). Το τηλέφωνο μου είναι 6974496798 Αναστάσιος Αλεξόπουλος», γράφει χαρακτηριστικά.
Δείτε ακόμη: Βίντεο που σοκάρει! Λίγα λεπτά πριν εγκλωβιστούν οι 26 άνθρωποι στην ταβέρνα στο Μάτι!
Ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος
Πάντως η μητέρα του αγοριού με όση ψυχική δύναμη της έχει απομείνει πήγε σήμερα στο νεκροτομείο όπου μεταφέρθηκαν κάποιες από τις σορούς των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά. Η γυναίκα υπεβλήθη σε εξέταση DNA, ώστε να μάθει αν το παιδί είναι ανάμεσα στα θύματα.
Δείτε ακόμη: Ρούλα Κορομηλά: Βαζει τα γυαλιά στους Έλληνες επώνυμους – «Τώρα σιωπή…»
athensmagazine.gr


">
">
">
">
">
">
">